Името ми хм...Не помня, но започваше с Р...а да Георги ,а прякор ....Бе викайте ми Геша !
Възраст: Възрастен...ех...добре на 12 съм.
Характер: Аз попринцип съм скромно човече
Добрее... Ще започна с хубавите неща:умничък съм сиии...понякога се пристрастявам към учене , но това са само малки пристъпи на лудост и не се задържат много. Бтв имало е моменти, в които полудявам от учене и започвам да говоря като мъдрец , а след това започвам да говоря като мафиот
Много обичам да помагам на хората ,а когато го направя просто се чувствам облекчен. Естествено като човек повече на изкуството съм по-импулсивен и не толкова ъм ...разсъждаващ трезво .
А когато стане въпрос за лудост съм в първите 3-ма сигурно във форума... Хехехехехех. Много разчитам на приятели и ужасно много завиждам , ревнувам и подобни...Когато разбера , че някои от приятелите ме зарязват за да бъдат с други приятели направо им бия шута и не им говоря повече ( симптомът не трае дълго ) , след това се успокоявам и пак сме приятели.
Друга черта на характера ми е , че когато съм сред непознати хора и съм стиснат , нямам възможност да се покажа заради това чувство. Повечето хора които познавам казват , че това значи че съм задръстеняк...Аз казвам , че просто съм предпазлив. Обичам животнииии с цялото си сърце...Амаа не само бозайници...и безгръбначни , насекоми, всичко, освен хората животни ,дето се правят на умни и готини а се държат като свине
Имало е случаи когато съм искал да пребия човек защото е смачкал богомолка и след това съм скърбял за животинчето.
Не съм религиозен чак толкова. Освен към компютъра и приятелите и животните и роднините и ...да.
Хоби : Стоене пред комп, играене с приятели навън и навътре
Обичам да галяяя животнии да играя футбол , баскетбол , да карам ски , да карам по ледена пързалка , да готвя *не ми се отдава* но не го правя често . Обичам рисуването , ако искате заръчки за рисунка едно ЛС няма да е излишно...безплатно ест ви рисувам
Бтв бягам бързо...обичам когато някой се заяде с мен и аз да му отвърна с "какъв ти е проблемът" и когато той ме удари и обикновено пада
Много обичам момичета
това ми е хобииии ...
Тук вече казвам , че понякога обичам животните повече от момичетата! За сега толкова мога да кажа...има си отделна тема за запознаване
мисля , че и тя трябва да се пълни!
Снимка : Тъй като няма камери които засичат сексапил , готиност или подобно ще изчакате докато завърша тази част от темата