Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа

Go down 
3 posters
AuthorMessage
MSI[rock]

MSI[rock]

Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа Empty
PostSubject: Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа   Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа Icon_minitime1Sun Mar 22, 2009 5:33 pm

Името ми хм...Не помня, но започваше с Р...а да Георги ,а прякор ....Бе викайте ми Геша ! Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа 405163
Възраст: Възрастен...ех...добре на 12 съм. Wink
Характер: Аз попринцип съм скромно човече Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа 910782 Добрее... Ще започна с хубавите неща:умничък съм сиии...понякога се пристрастявам към учене , но това са само малки пристъпи на лудост и не се задържат много. Бтв имало е моменти, в които полудявам от учене и започвам да говоря като мъдрец , а след това започвам да говоря като мафиот Shocked2 Shocked2 Много обичам да помагам на хората ,а когато го направя просто се чувствам облекчен. Естествено като човек повече на изкуството съм по-импулсивен и не толкова ъм ...разсъждаващ трезво . Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа 62032 А когато стане въпрос за лудост съм в първите 3-ма сигурно във форума... Хехехехехех. Много разчитам на приятели и ужасно много завиждам , ревнувам и подобни...Когато разбера , че някои от приятелите ме зарязват за да бъдат с други приятели направо им бия шута и не им говоря повече ( симптомът не трае дълго ) , след това се успокоявам и пак сме приятели. Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа 281913 Друга черта на характера ми е , че когато съм сред непознати хора и съм стиснат , нямам възможност да се покажа заради това чувство. Повечето хора които познавам казват , че това значи че съм задръстеняк...Аз казвам , че просто съм предпазлив. Обичам животнииии с цялото си сърце...Амаа не само бозайници...и безгръбначни , насекоми, всичко, освен хората животни ,дето се правят на умни и готини а се държат като свине Wink Имало е случаи когато съм искал да пребия човек защото е смачкал богомолка и след това съм скърбял за животинчето. Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа 326359 Не съм религиозен чак толкова. Освен към компютъра и приятелите и животните и роднините и ...да.
Хоби : Стоене пред комп, играене с приятели навън и навътре Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа 9039 Обичам да галяяя животнии да играя футбол , баскетбол , да карам ски , да карам по ледена пързалка , да готвя *не ми се отдава* но не го правя често . Обичам рисуването , ако искате заръчки за рисунка едно ЛС няма да е излишно...безплатно ест ви рисувам Very Happy Бтв бягам бързо...обичам когато някой се заяде с мен и аз да му отвърна с "какъв ти е проблемът" и когато той ме удари и обикновено пада Very Happy Много обичам момичета Very Happy това ми е хобииии ... Very Happy Тук вече казвам , че понякога обичам животните повече от момичетата! За сега толкова мога да кажа...има си отделна тема за запознаване Smile мисля , че и тя трябва да се пълни!
Снимка : Тъй като няма камери които засичат сексапил , готиност или подобно ще изчакате докато завърша тази част от темата Very Happy

Last edited by (Raziel) on Tue Apr 07, 2009 8:42 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

PostSubject: Re: Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа   Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа Icon_minitime1Sun Mar 22, 2009 5:48 pm

Здр, Геш! (Без да исках написах Чеш преди малко Laughing ) Виждам, че си харесал емотиконките хD Така значи...животните повече от момичетата Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа 605948 Да не си зоофил? Very Happy Айде стига с лигнята, одобрен си Wink
Back to top Go down
Beautiful*Dirty*Rich

Beautiful*Dirty*Rich

PostSubject: Re: Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа   Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 9:48 pm

Аааааааа не, казах на Манчо, че профила му е смешен, но ти просто ме остави без дъх. Накрая паднах от стола... Но като си напиша моето представяне, имате правило да критикувате на воля, и без това съм хампи... Може би повече и от теб. Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа 283326
Back to top Go down
http://www.vbox7.com/play:8a435047
Sponsored content

PostSubject: Re: Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа   Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа Icon_minitime1

Back to top Go down

Ой - Бате бойко...бзк - Гешааа
Back to top 
Page 1 of 1