Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Just a girl xD

Go down 
5 posters
AuthorMessage
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

Just a girl xD Empty
PostSubject: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Mon Mar 23, 2009 9:45 am

Име,Прякор:Ани,прякор-Ани-Армани.Ами просто Ани се римува с Армани,а с мойта бф сме нещо като банда ии така. Very Happy

Характер:С една дума съм много луд и див човек.Много обичам да щурея и да правя лудории.Обожавам големите и готини купони и не ги пропускам!Много съм мл към всички и се стремя да се отнасям добре към тях.Винаги съм готова да помогна на приятел.Обожавам приятелите си!Направо бих направила всичко за тях.Много си ги обичкам и оважавам.Бих спала навън,само за да се чувстват добре те.Също така обожавам животните.Много ги обичам.За жалост,нямам домашен любимец.Обожавам котките.Те са ми любими.Толкова са милички и сладички!Най-голямата ми мечта е да имам котка!На всички им мрънкам колко много искам.Не мрънкам(ако не е за котка Very Happy ),винаги прощавам.Много лесно се наранявам и съм много мекошава.Ако видя някое коте да лежи болно насред улицата,направо ми иде да зарева и веднага го прибирам.Не се обиждам много лесно.Винаги отстоявам мнението си и докато не се докаже кое е вярно,държа печено.Плача често,но само за важни неща.Много обичам музиката.Никъде не излизам без айпод.Купони-не пропускам.Сред готина компания бих правила всякакви лудории и бих се веселила(Дейче,ти го знаеш Wink )Много обичам модата и много обичам да ходя да пазарувам(и това го знаеш,Дейче.)И кфо дрго....а да ОБИЧАМ СИ КОМПА.За близките си бих направила всичко.Винаги помагам с каквото мога и се опитвам да угодя на всекиго.Малко съм егоист.Мразя клюките и клюкарите.Ненавиждам лъжите и лигльовците.Щом се захвана с нещо го правя докрай и никога ама никога не се предавам.Много труден характер съм.Много малко хора са такива като мен и затова много трудно си намирам приятелите.Мразя лъжите и ако някой ме излъже направо ще полудея.Дори и да е бил най-добрия ми приятел ще се вбеся.Не съм много ученолюбива,въпреки че съм отличничка.Не обичам училището,но го възприемам много на сериозно.Когато се захвана с нещо го изпипвам до край и се стремя да стане перфектно.Никога не лъжа.Е,лъгала съм 4 пъти,но все за глупости.Примерно яла ли си?да или нещо от сорта.Мразя ранното ставане и обичам късното лягане.Винаги се стремя да се обличам готино и да изглеждам добре.Човек на риска съм и обичам приключенията.Обичам бързите и високи скорости

Хобита:Много обичам да стоя пред компа( ☀ ).Обожавам да се мотая с приятели.Много обичам да ходя в магамини за домашни любимци и да гледам котетата с надеждата,че някои ден и аз ще имам.Много обичам да пея(music is my life!),да танцувам.Обичам да говоря по телефона с часове и да си чатя.Да стоя в нета и да играя на Симс.Обожавам да ходя по магазините и да пазарувам по тооонооовеее дрехи(имам си и свидетели,един от тях е Дейчето.)Обичам да чета и какво дрго....да ходя по щури купони,да правя глупости...Много обичам спорта.Мога адски много спортове.Тенис,пуване,федербал,волейбол,баскетобол,фигурно пързаляне,ски,водни ски,футбол...Любимите от тях са ми:ските,защото просто много ме влекат.Спусканията и скоростта,която се добива по пистите направо толкова много ме влече,защото аз много обичам високите скорости.Първия ми път,когято се спуснах на шус станах на бяла мечка,ама това е друг въпрос...В ските също така много харесвам това,че може да караш както пожелаеш.Д завойчета,с верижни завои,на шус..Абе...много ми харесват.Освен това...много харесвам фигурното пързаляне.То е много красиво.Опитвам се да правя разни пируети и такива работи.Много ми харесва като се пързалям леко и усещам леда под краката си.(Дейче,ти знаеш и другата причина,защо харесвам фигурното пързаляне Very Happy )Много обичам и тениса.След тежкия и уморителен ден,когато съм се изнервила и мога да си изкарам силата на него.Много обичам силните удари и те са ми запазена марка.Много добре ги правя и неочаквано. Cool Обожавам да играя мачове по тенис.И другия ми любим спор,това е плуването.Когато се потопя във водата и всички проблеми излизат от главата ми.Просто е толкова успокоително.Много го харесвам.От всички изброени спортове може би най-много харесвам ските!

Снимка

Just a girl xD Imgp2011
eх,ето една нова снимчица,на която не съм мн готина,но това ще се изглади.Все пак трябва да се променяме,че иначе конкуренцията (Дея,ти отново знаеш) как ще я победиме?

Last edited by [~SunShinE~] on Thu Apr 16, 2009 4:16 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Mon Mar 23, 2009 9:41 pm

Мисля, че описанието ти е доста точно, снимката рулира... Тези неща в скобичките, отнасящи се до мен са мн сладурски, а най - много ме кефи това за ледената пързалка. Ама и за конкуренцията също е добро попадение Laughing Та...пропуснах най - важната част: Одобрена си! Loff U!!! ХD
Back to top Go down
Btv
Admin

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Mon Mar 23, 2009 9:45 pm

Защо,по дяволите си направи втора тема със същото описание и малки промени (или може би корекции) ?? Just a girl xD 283730
Back to top Go down
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Mon Mar 23, 2009 9:47 pm

По дяволите,направих я,защото не исках да едитвам за 8-ми път Very Happy
Back to top Go down
Btv
Admin

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Mon Mar 23, 2009 9:48 pm

Оо,да,ясно! Ми,хубаво тогава.. Just a girl xD 357121
Back to top Go down
aidi

aidi

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Tue Apr 07, 2009 4:05 pm

Ей манчо мн ме кефиш Wink
Ани и аз мисля 4е няма логика в това да си направиш нова тема тя и старата си беше добре Just a girl xD 627848
Back to top Go down
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Tue Apr 07, 2009 4:46 pm

Ем,просто ме дразни отдолу да пише Мнението е променяно 100000000 пъти от [~SunShine~]
Back to top Go down
Beautiful*Dirty*Rich

Beautiful*Dirty*Rich

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 9:25 pm

Иииииииииии въпреки това аз просто бих edit-нала... Smile Smile2
Back to top Go down
http://www.vbox7.com/play:8a435047
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Thu Apr 09, 2009 8:52 am

С нова снимкааааааа Dance
Back to top Go down
Beautiful*Dirty*Rich

Beautiful*Dirty*Rich

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Thu Apr 09, 2009 10:57 pm

Тази е по-яка. Smile
Back to top Go down
http://www.vbox7.com/play:8a435047
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Fri Apr 10, 2009 9:50 am

Хора,имам мн снимки,но не знам коя от всички да си сложа. Laughing Сега специално ще си извадя фотоапарата и ще се снимам Very Happy
Back to top Go down
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1Thu Apr 16, 2009 4:17 pm

Сложих любимата снимка на Дейчетооо! Just a girl xD 395886
Back to top Go down
Sponsored content

Just a girl xD Empty
PostSubject: Re: Just a girl xD   Just a girl xD Icon_minitime1

Back to top Go down

Just a girl xD
Back to top 
Page 1 of 1