Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

ми Аз!!

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Dark AngeL

Dark AngeL

ми Аз!! Empty
PostSubject: ми Аз!!   ми Аз!! Icon_minitime1Mon Mar 23, 2009 9:33 pm

Име и прякор: Вяра ми Аз!! 977616 ... прякори .. ми попринцип нямам.. А, класната ми вика вЯрОоО!! Evil

Възраст: ми на 12 (почти на 13 *гордо*) .. родена съмм на ... 14 април 96та .. *оВнЕе*

Характер: започва се... и така this is me! :
Добричките: .. инересно .. като се замисля за нещо хубаво .. само за лоши неща се сещам ..
Ми да си призная .. с приятелите два часа ги мислихме и те казаха .... красива, умна и т.н. .. тия баналните, според които всяко едно момиче по света е най-прекрасното нещо ги махам .. и така остават ..
1. Много си обичам приятелите ... за момичетата .. дея, йони .. вие сте .. абе няма такива дума .. ама ще минем и с ВЪРХА!! Абе имам хиляди приятели и мн мн мн си ги обичам ... абе всичко бих направила за тях!
2. ъ ... " С рогата напред!!" .... преведено .. страшно упорита ... доста време се чудих това добре ли е или не ама може би ще ми помогне някой ден. Не знам дали сте срещали по-упорит човек от мен и едно да знаете .. ако отстъпя лесно да знаете, че крия нещо .. Никога не се отказвам и си спомням на последното състезание само си повтарях "Всяка проклета задача на тоя свят има решение!" и разни такива .... От както се помня упоритостта ми е помагала повече, отколкото ми я пречила.
3. Мога да изслушвам и да разбирам ... В това поне съм убедена .. Както много обичам да говоря, така и мога с часове да слушам някой друг .. но не само да седя и да гледам тъпо, но и да рабирам ... умея да "влизам в положението" на хората ..
4. А, да, мога да пазя тайна .. ако ми кажете нещо .. смятай че и на онуй нещо със косата и черната качулка няма да кажа!
Стигат ми толкова неща .. сега идват мойте фейвърит - лошите:
1. Много съм отворена .. Много обичам да говоря .. да съм в център на вниманието, да съм душичката .. абе разбрахте ме ..
2. Не мога да си затворя проклетата уста и от време на време изтърсвам нещо много тъпо и след това жестоко съжалявам
3. От време на време послъгвам ама съм мноооого лош лъжец ... (ЙонИ!) ....
4. Много се нярвя на хората и понякога съм доста злопаметна ... Абе трудно прощавам и някои хора го знаят от личен опит ...
5. Лесно си навличам врагове .. абе направо съм си магнит за тях ...
6. От време на време ми става страшно гадно и започвам да си измислям, че някой ми се сърди и ми е хипер тъпо ...
7. Едно много сериозно: Много често и лесно се влюбвам ... ми Аз!! 977616
8. Сигурно забелязахте .. имам проблем с многото точки ... ей на - пак!
Е, трябваше да са 10 реда .. те станаха 25 ама ...

Хобита: Ами да си призная мноооого обичам деца .. като видя някое дребосъче на улицата направо полудявам ...
Животните също са ми голяма слабост .. особено кучетата .... имаХ едно, но още не мога да го преживея Crying
Ми ... маТемАтиКата ... не знам дали е хоби или не ама е неизменна част от мен ... абе мога да си кажа, че това ми е призванието
Бях решила да не споменавам Twilight, New Moon ect. нооо ...... айде казах и за тях
Много обичам да ходя по магазините ... направо съм залепена за тях ..
Да се заяждам с майка ми си е направо хоби ... и то всекидневно и последното е, че не ме пуска в Стара Загора Crying ми Аз!! 495655
От скоро време явно ме е хванал пубертета и отвреме на време и за момчета си помислям.

Снимка:

ми Аз!! Spa0150

Ами общо взето това съм си аз .. такам .. слушам ви ! tongue

Last edited by nIghT_pRinCesS on Mon Mar 23, 2009 10:56 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

ми Аз!! Empty
PostSubject: Re: ми Аз!!   ми Аз!! Icon_minitime1Mon Mar 23, 2009 9:41 pm

И естествено Верчето е одобрена .. Само една забелжка.. ВРАГОВЕ?!? .. Ще си поговорим май с теб.. Laughing
Back to top Go down
Beautiful*Dirty*Rich

Beautiful*Dirty*Rich

ми Аз!! Empty
PostSubject: Re: ми Аз!!   ми Аз!! Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 9:30 pm

[~|-HouSe..*M.D.*.~|~] wrote:
Ау..жено..Ти къде ходиш по разни сайтове,да не мислиш,че тук няма да си под строгия поглед на строгия си ,но справедлив съпруг и той ще те остави да се захласваш по разни други МЪЖЕ ?!?!?! Evil Evil Evil Evil
Няма беее!Шегувам се..е,само донякъде.. tongue

Това беше яко... Very Happy lol!

Иначе... 100% съгласие за всичко дето го пише. (особено за упоритостта и за точките... ) Ще рече 100% одобрявам. tongue
Back to top Go down
http://www.vbox7.com/play:8a435047
Sponsored content

ми Аз!! Empty
PostSubject: Re: ми Аз!!   ми Аз!! Icon_minitime1

Back to top Go down

ми Аз!!
Back to top 
Page 1 of 1