Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Моето дневниче! :tongue:

Go down 
AuthorMessage
MSI[rock]

MSI[rock]

Моето дневниче!  :tongue: Empty
PostSubject: Моето дневниче! :tongue:   Моето дневниче!  :tongue: Icon_minitime1Mon Mar 30, 2009 9:56 pm

Това е моят дневник!
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

PostSubject: Re: Моето дневниче! :tongue:   Моето дневниче!  :tongue: Icon_minitime1Sat Apr 11, 2009 7:22 pm

Днес , нормален ден , правих домашни работи цяяяял ден Crying . И нямаше нищо , което да правя освен домашни... Sad Повечето приятели бяха някъде другаде или бяха болни Sad . Цял ден скука.. Единственото хубаво нещо беше , че се оправих .*бях болен последните няколко дни*
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

PostSubject: Re: Моето дневниче! :tongue:   Моето дневниче!  :tongue: Icon_minitime1Wed Apr 22, 2009 2:17 pm

Днес не ми беше як деня. Трябва да се подготвя за утре , чакат ме контролни и домашни. Преговори също. География. Освен това съм отново в социална криза , така да се каже... Вече често съм в такива...И винаги съм сам... Мн е гадно... Sad Направо не се издържа. И се надявам да премине...Мн странно...как винаги сменям два различни края на реалносттта... Или ми е мега добре, или ми е мега зле...Никога не съм в средата. Поне съм забелязъл , че се редуват. Не знам кога ще свърши този период. Може да е , защото съм пубертет?! А може и да е защото съм си такъв?! Sad
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

PostSubject: Re: Моето дневниче! :tongue:   Моето дневниче!  :tongue: Icon_minitime1Sat Apr 25, 2009 3:16 pm

Сега ще излизам. Вчера стана мн гадно... Но явно така ще е,докато не си вярваме... Мн се кефя... На сичко ...Днес пак съм с приятели , ще излизам , макар че е мн мрачно времето. Smile Само , че няма с кой да чатя...Исках да има нещо като рай , в който всичките ти приятели са се събрали на едно място... Моето дневниче!  :tongue: 977616 Забравих да добавя- чувствам се прецакан...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Моето дневниче! :tongue:   Моето дневниче!  :tongue: Icon_minitime1

Back to top Go down

Моето дневниче! :tongue:
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Дневниче!