Най-добрия форум, създаван някога Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате. |
|
| Моето дневниче! :tongue: | |
| | Author | Message |
---|
MSI[rock]
Posts : 300 Join date : 2009-03-22 Age : 28 Location : Бургас , България, Европа, ЗЕМЯ?!
| Subject: Моето дневниче! :tongue: Mon Mar 30, 2009 9:56 pm | |
| | |
| | | MSI[rock]
Posts : 300 Join date : 2009-03-22 Age : 28 Location : Бургас , България, Европа, ЗЕМЯ?!
| Subject: Re: Моето дневниче! :tongue: Sat Apr 11, 2009 7:22 pm | |
| Днес , нормален ден , правих домашни работи цяяяял ден . И нямаше нищо , което да правя освен домашни... Повечето приятели бяха някъде другаде или бяха болни . Цял ден скука.. Единственото хубаво нещо беше , че се оправих .*бях болен последните няколко дни* | |
| | | MSI[rock]
| Subject: Re: Моето дневниче! :tongue: Wed Apr 22, 2009 2:17 pm | |
| Днес не ми беше як деня. Трябва да се подготвя за утре , чакат ме контролни и домашни. Преговори също. География. Освен това съм отново в социална криза , така да се каже... Вече често съм в такива...И винаги съм сам... Мн е гадно... Направо не се издържа. И се надявам да премине...Мн странно...как винаги сменям два различни края на реалносттта... Или ми е мега добре, или ми е мега зле...Никога не съм в средата. Поне съм забелязъл , че се редуват. Не знам кога ще свърши този период. Може да е , защото съм пубертет?! А може и да е защото съм си такъв?! | |
| | | MSI[rock]
| Subject: Re: Моето дневниче! :tongue: Sat Apr 25, 2009 3:16 pm | |
| Сега ще излизам. Вчера стана мн гадно... Но явно така ще е,докато не си вярваме... Мн се кефя... На сичко ...Днес пак съм с приятели , ще излизам , макар че е мн мрачно времето. Само , че няма с кой да чатя...Исках да има нещо като рай , в който всичките ти приятели са се събрали на едно място... Забравих да добавя- чувствам се прецакан... | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Моето дневниче! :tongue: | |
| |
| | | | Моето дневниче! :tongue: | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|