Най-добрия форум, създаван някога Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате. |
|
| ..::Breaking Dаwn::.. | |
| | Author | Message |
---|
Dark AngeL
| | | | Edward[love]Bella Admin
| Subject: Re: ..::Breaking Dаwn::.. Tue Mar 31, 2009 9:09 am | |
|
Last edited by Edward[love]Bella on Fri Apr 24, 2009 8:03 pm; edited 1 time in total | |
| | | Teen Spirit
Posts : 104 Join date : 2009-04-24 Age : 32 Location : Сливен
| Subject: Re: ..::Breaking Dаwn::.. Fri Apr 24, 2009 4:58 pm | |
| Ами върховни книги, макар и да ми липсваха битките... така и така един даже не умря ( от главните герои) а според мен трябваше, малко драма никога не е излишна, нали знаете Но, общо взето, манията ми покрай книгите премина вече, но абсолютно не успях да се спра докато не ги изчетох от корица до корица, особено първата и втората част.
П.П: Само да отбележа, прави ми впечатление, че сте написали Breaking Down, в заглавието на темата, трябва да е "dawn" - като зора | |
| | | SunFlower_
| | | | Smile
Posts : 83 Join date : 2009-04-01 Age : 29 Location : Somewhere over the rainbow...
| Subject: Re: ..::Breaking Dаwn::.. Fri Apr 24, 2009 8:17 pm | |
| Тази книга най - ме завладя от цялата поредица, смисъл те всичките са страхотни... :0 На 3 март вечерта пуснаха последните глави и аз стоях до три часа през ноща само и само да я прочета, дъвчех дъвки, пих вода, само и само да не заспя... Просто книга е някак супер завладяваща. Много ми харесва найстина ... Просто са страхотни всичките книги, но найстина манията нещо избелява. Книгата емного хубава, макар, че е едно тъпна, обаче като са замисля ХП се задържа доста по - дълго и все още е любима книга на милиони, а Здрач започва да се изтърква, незнам аз така мисля, но за мен винаги ще си остане любима книга | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: ..::Breaking Dаwn::.. | |
| |
| | | | ..::Breaking Dаwn::.. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|