Dark AngeL
| |
Edward[love]Bella Admin
| Subject: Re: ..::Midnight Sun::.. Tue Mar 31, 2009 9:21 am | |
| Какво да ви кажа.. Тази книжка е уникална.. Не по малко от другите.. Толкова мразя това че е само 12 глави.. Сериозно бих дала всичко на света само за да я довърши! И въпреки малкото страници е също толкова завладяваща.. Начинът по който Едуард я обича и все пак не иска да и го каже за да не я изплаши, как мислите му са насочени само и единствено към нея, начинът по който се чувства и как се ядосва, притеснява когато тя не е в безопастност. Друго, което мн ми хареса беше когато той се ядосваше на тази нейна реплика:
- Колко много го харесваш? – поиска да разбере Джесика. Стаята по Английски можеше да е пламнала, но аз нямаше да забележа. Лицето на Бела сега беше светло червено – почти можех да усетя топлината от тази картина. -Прекалено много. – прошепна тя. – Повече, отколкото той ме харесва. Но не виждам, как мога да направя нещо по въпроса.
Ето какво мисли той: Какво си мислеше момичето сега? Повече, отколкото той ме харесва? От къде измисли това? Но не виждам, как мога да направя нещо по въпроса? Какво трябваше да значи това? Не можех да си обясня думите рационално. Тя бяха практически безсмислени. Изглежда не можех да взимам всичко за даденост. Очевидните неща, нещата, които имаха смисъл, някак си се извиваха и се обръщаха по напълно различен начин в мозъка й. Повече, отколкото той ме харесва? Може би не трябваше да вярвам на инстинктите й все още. Изгледах часовника, скърцайки с зъби. Как може тези минути, да се струват толкова дълги за един безсмъртен? Къде ми бяха преспективите?О да.. и малко НАЙ–ЛЮБИМИ цитати от MIDNIGHT SUN :
Колко си мечтах да не беше далеч от мен, без значение как щеше да и се отрази това. - мисли на Едуард
Ох, и също така, аз съм безвъзвратно влюбен в теб. - мисли на Едуард
- Приятели... – повторих. Не ми харесваше как звучи. Не беше достатъчно. - реплика на Едуард
Прекалено много те обичам, за твое добро или мое. - мисли на Едуард
Абе обичам си я книгата и това е.. | |
|
Btv Admin
| Subject: Re: ..::Midnight Sun::.. Tue Mar 31, 2009 1:27 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: ..::Midnight Sun::.. | |
| |
|