Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

..::Midnight Sun::..

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Dark AngeL

Dark AngeL

..::Midnight Sun::.. Empty
PostSubject: ..::Midnight Sun::..   ..::Midnight Sun::.. Icon_minitime1Mon Mar 30, 2009 10:55 pm

Mакар и недовършена (12 глави), това не я прави по-малко забележима книга от другите 4! tongue Слушам ви!
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

PostSubject: Re: ..::Midnight Sun::..   ..::Midnight Sun::.. Icon_minitime1Tue Mar 31, 2009 9:21 am

Какво да ви кажа.. Тази книжка е уникална.. Не по малко от другите.. Толкова мразя това че е само 12 глави.. Сериозно бих дала всичко на света само за да я довърши! И въпреки малкото страници е също толкова завладяваща.. Начинът по който Едуард я обича и все пак не иска да и го каже за да не я изплаши, как мислите му са насочени само и единствено към нея, начинът по който се чувства и как се ядосва, притеснява когато тя не е в безопастност.
Друго, което мн ми хареса беше когато той се ядосваше на тази нейна реплика:

- Колко много го харесваш? – поиска да разбере Джесика.
Стаята по Английски можеше да е пламнала, но аз нямаше да забележа.
Лицето на Бела сега беше светло червено – почти можех да усетя топлината от тази картина.
-Прекалено много. – прошепна тя. – Повече, отколкото той ме харесва. Но не виждам, как мога да направя нещо по въпроса.

Ето какво мисли той:
Какво си мислеше момичето сега? Повече, отколкото той ме харесва? От къде измисли това? Но не виждам, как мога да направя нещо по въпроса? Какво трябваше да значи това? Не можех да си обясня думите рационално. Тя бяха практически безсмислени.
Изглежда не можех да взимам всичко за даденост. Очевидните неща, нещата, които имаха смисъл, някак си се извиваха и се обръщаха по напълно различен начин в мозъка й. Повече, отколкото той ме харесва? Може би не трябваше да вярвам на инстинктите й все още.
Изгледах часовника, скърцайки с зъби. Как може тези минути, да се струват толкова дълги за един безсмъртен? Къде ми бяха преспективите?

О да.. и малко НАЙ–ЛЮБИМИ цитати от MIDNIGHT SUN ..::Midnight Sun::.. 355189 :

Колко си мечтах да не беше далеч от мен, без значение как щеше да и се отрази това. - мисли на Едуард

Ох, и също така, аз съм безвъзвратно влюбен в теб. - мисли на Едуард

- Приятели... – повторих. Не ми харесваше как звучи. Не беше достатъчно. - реплика на Едуард

Прекалено много те обичам, за твое добро или мое. - мисли на Едуард

Абе обичам си я книгата и това е.. ..::Midnight Sun::.. 997546 ..::Midnight Sun::.. 997546 ..::Midnight Sun::.. 997546
Back to top Go down
Btv
Admin

PostSubject: Re: ..::Midnight Sun::..   ..::Midnight Sun::.. Icon_minitime1Tue Mar 31, 2009 1:27 pm

Амм..тя не е излезнала цялата,но пък и аз не съм се зачел в написаното досега,защото очите ми не издържат ,а ако зачета ,няма да мога да стана.. Crying Crying ..Но ми се струва супер,да разберем какво е мислил Едуард през цялото това време и да видим странните загадки от неговите очи..а Стефани Майър решила да не я довършва..Тая нормална ли е? ..::Midnight Sun::.. 47115 ..::Midnight Sun::.. 47115 ..::Midnight Sun::.. 47115
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ..::Midnight Sun::..   ..::Midnight Sun::.. Icon_minitime1

Back to top Go down

..::Midnight Sun::..
Back to top 
Page 1 of 1