Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Анито

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Smile

Smile

Анито Empty
PostSubject: Анито   Анито Icon_minitime1Wed Apr 01, 2009 5:44 pm

Попринцип се казвам Анелия xD Най - популярният ми прякор е Нел , вече даже не помня кой го измисли. Тоест роднините ми викат Нели, приятелите Нел, а учителите - Ани. Забавно нали?!
На 14 години съм :P Аз ли съм най - дърта в тоя форум бее... ДА явно да, или поне от хората, които са си направили темичка тук ...
Задия Риби съм и подчертавам страшно типичен представител съм. Междодругото като чета за тази зодия и все едно чета за себе си ама мо тамо. Smile Броят ме за супер слаба.. Умна съм ( ангелче ) и обичам приятелите си, въпреки, че не им го казвам особенно често. Всъщност като се замисля аз нямам май обобенно добри приятели. Хората не ме разбират, смятат ме за тъпа и незнам си каква. Не за тъпа, тоест и аз незнам. Просто аз найстина се лигавя понякога и се изцепвам много, ама според мен съм си умна и готина. Въпреки, че се правя , че не ми пука за мнението на другите, страшно много искам всички да ме харесват, учителите също. Много е важно за мен. Любимич ми цвят е зелено. Сега съм зарибена по неща, които завършват на berry xD XD - Strawberry, Rospberry, BLueberry, Blackberry. Обличам се и аз незнам как. Например една фулка от нашто даскало ссе беше облякла с син панталон и тигрови обувки ( порчертавам, че имаме униформа - черен панталон / пола, риза и вратовръзка ) и едната приятелка ми каза, че все едно аз съм я облякла. Та с една дума според другите се обличам смешно и грозно и аз незнам как даже, но имаче обичам комбинацията от черно и бяло * за дрехи *. Обичам Анелия ( певицата ) Слушам чалга и поп. Иначе харесвам и рок, български песни, диско и почти всякаква музика, без народна и бляк метъл. Няма да си описвам външния вид - ще видите снимките. Хобито ми е фотографията. Великия спор : Фотограф или модел. обожавам да ме снимат, смятам, че съм добър модел. Very Happy
Снимала съм няколко филма ( от една школа ) ама съм смешнаа и то мно0о0го! Ходила съм на театрална школа, на тенис и на танци. Не, че ви интересува. Общо взето, ако искате да знаете за мен чатете за зодия риби. и аз харесвам twilight, даже супер мно00го и Хари Потър също. Много слънчев и весел човек съм. Lindsay Lohan също междо другото и нещо за което ще се засмеете всички - Лили Иванова - също. Стаята ми е в плакат на Анелия, Туайлайт, Хари Потър, Анелия и Мечо Пух. Обичам си нещата, друдно давам неща. искам да имам много неща, ама някой да ми ми купува, сама, ако трябва да си купшя нещо - трудна работа. Имам супер много идеи. Винаги правя нови проекти, зимислям разни неща. Всички много ми се кефят на това. Обичам да прибирам, не обичам да е разпиляно около мен, но това доста често се случва.
Събирам картички, календарчета, тестета карти, салфетки и кристални топки ( такива дето са пълни със сняг ) Харесвам математиката.
Обичам да слушам музика, даже в момента слушам. Музиката изразява човека до огромна степен. Да мога сса филосовствам дълго време, но ще оставя това за другите теми. Голяма романтичка съм. Не нямам гажде. Very Happy Обичам да пътувам { париж е стрхотен град }
Имам много мой снимки, ама ще стане нахално затова ето няколко:

Анито Pic_9991759_0415451 Анито Pic_10004472_0394439
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

Анито Empty
PostSubject: Re: Анито   Анито Icon_minitime1Wed Apr 01, 2009 6:10 pm

Леле, супер много благодаря, че се регна Анито 66243 Много добро описание, сладурско и изчерпателно. Одобрена си, разбира се.
Back to top Go down
immature.

immature.

Анито Empty
PostSubject: Re: Анито   Анито Icon_minitime1Wed Apr 01, 2009 6:10 pm

Не си единствената на 14.  tongue
Back to top Go down
http://immature.the-talk.net/forum.htm
Smile

Smile

Анито Empty
PostSubject: Re: Анито   Анито Icon_minitime1Wed Apr 01, 2009 6:23 pm