Попринцип се казвам Анелия xD Най - популярният ми прякор е Нел , вече даже не помня кой го измисли. Тоест роднините ми викат Нели, приятелите Нел, а учителите - Ани. Забавно нали?!
На 14 години съм :P Аз ли съм най - дърта в тоя форум бее... ДА явно да, или поне от хората, които са си направили темичка тук ...
Задия Риби съм и подчертавам страшно типичен представител съм. Междодругото като чета за тази зодия и все едно чета за себе си ама мо тамо.
Броят ме за супер слаба.. Умна съм ( ангелче ) и обичам приятелите си, въпреки, че не им го казвам особенно често. Всъщност като се замисля аз нямам май обобенно добри приятели. Хората не ме разбират, смятат ме за тъпа и незнам си каква. Не за тъпа, тоест и аз незнам. Просто аз найстина се лигавя понякога и се изцепвам много, ама според мен съм си умна и готина. Въпреки, че се правя , че не ми пука за мнението на другите, страшно много искам всички да ме харесват, учителите също. Много е важно за мен. Любимич ми цвят е зелено. Сега съм зарибена по неща, които завършват на berry xD XD - Strawberry, Rospberry, BLueberry, Blackberry. Обличам се и аз незнам как. Например една фулка от нашто даскало ссе беше облякла с син панталон и тигрови обувки ( порчертавам, че имаме униформа - черен панталон / пола, риза и вратовръзка ) и едната приятелка ми каза, че все едно аз съм я облякла. Та с една дума според другите се обличам смешно и грозно и аз незнам как даже, но имаче обичам комбинацията от черно и бяло * за дрехи *. Обичам Анелия ( певицата ) Слушам чалга и поп. Иначе харесвам и рок, български песни, диско и почти всякаква музика, без народна и бляк метъл. Няма да си описвам външния вид - ще видите снимките. Хобито ми е фотографията. Великия спор : Фотограф или модел. обожавам да ме снимат, смятам, че съм добър модел.
Снимала съм няколко филма ( от една школа ) ама съм смешнаа и то мно0о0го! Ходила съм на театрална школа, на тенис и на танци. Не, че ви интересува. Общо взето, ако искате да знаете за мен чатете за зодия риби. и аз харесвам twilight, даже супер мно00го и Хари Потър също. Много слънчев и весел човек съм. Lindsay Lohan също междо другото и нещо за което ще се засмеете всички - Лили Иванова - също. Стаята ми е в плакат на Анелия, Туайлайт, Хари Потър, Анелия и Мечо Пух. Обичам си нещата, друдно давам неща. искам да имам много неща, ама някой да ми ми купува, сама, ако трябва да си купшя нещо - трудна работа. Имам супер много идеи. Винаги правя нови проекти, зимислям разни неща. Всички много ми се кефят на това. Обичам да прибирам, не обичам да е разпиляно около мен, но това доста често се случва.
Събирам картички, календарчета, тестета карти, салфетки и кристални топки ( такива дето са пълни със сняг ) Харесвам математиката.
Обичам да слушам музика, даже в момента слушам. Музиката изразява човека до огромна степен. Да мога сса филосовствам дълго време, но ще оставя това за другите теми. Голяма романтичка съм. Не нямам гажде.
Обичам да пътувам { париж е стрхотен град }
Имам много мой снимки, ама ще стане нахално затова ето няколко: