Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

!! Вижте и менннн!

Go down 
+5
Dark AngeL
SunFlower_
Smile
immature.
MSI[rock]
9 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sat Apr 04, 2009 2:40 pm

Ето , задавайте ми въпроси , ест ако искате Very Happy ...ааа на "Какво да правя тук?" пише , че сте задължени поне един впр! Arrow
Back to top Go down
immature.

immature.

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sat Apr 04, 2009 2:46 pm

Имаш ли жанрово предпочитание към филми?
Back to top Go down
http://immature.the-talk.net/forum.htm
Smile

Smile

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sat Apr 04, 2009 9:32 pm

Романтик ли си? Как си представяш идеалното момиче?! ( и като външен вид и като характер )
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sat Apr 04, 2009 9:35 pm

Изкушавам се аз да кажа (Е, Геш ако искаш после и ти допълни)
Първото - да, второто - като Вяра, само да не му се сърди хD
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sat Apr 04, 2009 9:53 pm

Амии...Дея , явно ме познаваш. Обаче за да ме познават по - добре... Значи жанровото ми предпочитание във филмите е фантастика , научни , трилъри , малко психо ..Най-вече това! Wink
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sat Apr 04, 2009 9:54 pm

А за второто...Уж Вяра ...ама... Sad нещо...не когато ми се дразни !! Вижте и менннн! 352645 .

Че нали това казах? by SunFlower_
Back to top Go down
Dark AngeL

Dark AngeL

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sat Apr 04, 2009 10:41 pm

ЪъЪъ ....! - Май това беше най-умната реакция , а не сетих се една по-добра - Какво, по дяволите беше това?!?!?! !! Вижте и менннн! 9039

Въпросче: Намери ли си най-после интереси, с които да се занимаваш в свободното си време и какви са те?
Задължителен отговор на най-горния въпрос! tongue
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 7:46 am

xD Ами...попринцип в свободното си време...Когато не ходя на някви дейности , на училище или някъде , където родителите ми ме карат,аз плей с френдове навън - баскет , футбол . Разхождаме се...Абе всякви манийки правим...Може и няк'ва песен да направим , не че ще излезе нещо яко Wink . А какъв друг въпрос? !! Вижте и менннн! 49280 tongue
Back to top Go down
Dark AngeL

Dark AngeL

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 3:18 pm

Знаех си, че ще се направиш на ударен! tongue ... Но ще поясня!:
[Cherry] wrote:
Романтик ли си? Как си представяш идеалното момиче?! ( и като външен вид и като характер )
Deya wrote:
Изкушавам се аз да кажа (Е, Геш ако искаш после и ти допълни)
Първото - да, второто - като Вяра, само да не му се сърди хD
goshetoy wrote:
А за второто...Уж Вяра ...ама... Sad нещо...не когато ми се дразни !! Вижте и менннн! 352645 .

Че нали това казах? by SunFlower_
И от тук дойде и въпроса:
nIghT_pRinCesS wrote:
ЪъЪъ ....! - Май това беше най-умната реакция , а не сетих се една по-добра - Какво, по дяволите беше това?!?!?! !! Вижте и менннн! 9039

Айде сега отговаряй! (Вече не можеш да се измъкнеш!) tongue
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 4:20 pm

Very Happy Ами нали уж те харесвах , ама ти нещо ми се нервише blush и... !! Вижте и менннн! 352645
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 4:26 pm

А идеалното момиче си го представям като ... ми нз хубаво , ама не искам да е някво такова супер-кифла дето се прави на всеки . Не искам да е нещо като "Кво ми съ прайш мъ!" Искам да си е нормално хубаво момиче , особено да е добро :P и да е умно. tongue
Back to top Go down
immature.

immature.

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 6:15 pm

Любим текст на песен? Smile
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 6:19 pm

Ааа тук е трудноо...може ли малко време докато помисля Wink !
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 6:23 pm

От тези които наскоро слушах , ами... Smile наа Body Head Bangerz - Can't Be Touched .. Попринцип съм слушал много , а едни от другите любими са ми на Godsmack- Voodoo , The Offspring- You're gonna go far kid и т.н Wink Не мога да дам конкретен отговор за любим текст на песен Very Happy , сори!
Back to top Go down
immature.

immature.

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 6:35 pm

E, нищо де. !! Вижте и менннн! 344617

-
Оприличаваш ли се на някой филмов или литературен герой?
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 6:59 pm

Амии...преди приличах външно наа.. Раян Атууд, ама беше когато косата ми беше по-светла и по-изправена Very Happy *Втори клас * , сега съм рошав ... малко по-мускулест Very Happy от другите...амаа ... не нз Very Happy Може би другите трябва да отговорят! Very Happy Wink Very Happy Аз не се оприличавам на никого .. Unique Very Happy Може да питаш другите. Wink
Back to top Go down
immature.

immature.

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 7:07 pm

Very Happy
Нямах предвид само външно, по-скоро за характер питах.
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 7:10 pm

Мхм, просто Very Happy не се сещам! Може би помощ от приятелите ще използвам Very Happy !
Back to top Go down
aidi

aidi

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 8:05 pm

МИ незнам георги:Как мислиш като пораснеш кой мислиш че ще оправлява дома ти?ТИ или жена ти.
Very Happy Предсавяш ли си:седиш и режеш салатата докото жена ти гледа TV. Very Happy .
Знам че е туп въпроса ама кво да сенправи аз само такивя задавам.
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 8:24 pm

Ами представям си го , щото у нас понякога е така. Татко седи прави салатка, мама гледа , аз им се хиля . Very Happy Брат ми на компа ... Иии така... Very Happy
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Mon Apr 06, 2009 8:16 pm

Какво те дразни в мен? !! Вижте и менннн! 977616
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Mon Apr 06, 2009 8:23 pm

Ами, че Very Happy понякога като напиша нещо и ти отказваш да отговориш макар и въпросът да е нормален. И често искаш да смениш темата. Very Happy Но това не е много , така че спок! Wink
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Mon Apr 06, 2009 8:42 pm

Оо, моментът на откровеността на Георги. Ако не действам сега той ще отмине...така че нападам - същия като въпроса на Йонито tongue (Знам, че особено напоследък са се посъбрали някои нещица, признай tongue )
Back to top Go down
immature.

immature.

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Mon Apr 06, 2009 8:47 pm

Кое място би искал да посетиш?
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1Mon Apr 06, 2009 9:11 pm

Значи Дея- Хм...Сякаш преди ме познаваше по-добре , сега не можеш да определиж кога примерно съм искрен и кога се лигавя... Но това може да не е от теб , а от мен. Възможно е да се променям. Wink Ъъ.. Трудно правиш разликата при хората и тяхния социален живот или нещо такова... Very Happy .. Wink Това няма да го разбереш , ама не е голям прас и без това. Wink
Back to top Go down
Sponsored content

!! Вижте и менннн! Empty
PostSubject: Re: !! Вижте и менннн!   !! Вижте и менннн! Icon_minitime1

Back to top Go down

!! Вижте и менннн!
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next