Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Връзкарче - сестричка на админката

Go down 
+5
MSI[rock]
Btv
Edward[love]Bella
aidi
Hip-h0p GirL
9 posters
AuthorMessage
Hip-h0p GirL

Hip-h0p GirL

Връзкарче - сестричка на админката Empty
PostSubject: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 8:48 pm

Име: Дара
Години: Сега съм на 10, но скоро ще навърша 11 (Колкото тебе, Манчо tongue )
Характер: Аз съм много състрадателен човек. Видя ли мъката на някого ми става кофти. Лесно избухвам за глупости. Обичам животните, обаче най-много харесвам котките. Със сестра ми още от малки сме почноли да спасяваме котките в село. Много държа на приятелите си и много ги обичам. За тях съм готова на всичко. Ако някой мой приятел ме предаде (което смятам,че няма да стане) бих го попитала защо го е направил и после ще се отдалеча от него. Често си поплаквам (но само вкъщи). Изпитвам страх от сестра ми, защото е много шантава (но най-луда става като отиде на село). Там измисля какви ли не лудории. Много обичам да дразня Дея и го правя много често. В училище съм една от отличничките в класа. Много лесно се наранявам от думите на хората. Малко съм срамежлива, но сега се стремя да се променя. Лесно се предавам от трудностите (добре,че мама ме убеди да играя тенис,защото сега вече много ме кефи). Когато се захвана с нещо не обръщам голямо внимание на детайлите. Стремя се да се обличам готино. Попринцип съм си много страхлива и не харесвам екстремните преживявания. Много обичам музиката. Дотолкова, че смятам като порасна да стана музикантка. Попринцип съм прибрана. Обаче за съжаление Дея не е много и понякога имаме конфликти за това. И общо взето това е...
Хобита: Имам много хобита. Едно от тях е да танцувам. Дори наскоро се явих на състезание по хип-хоп и спечелих трето място. Също мое голямо хоби е да тренирам тенис. Много е готино и скоро ще се явявам на торнири. Но е доста трудно. Обичам много и да пея. Като малка съм пяла в хора "Сладкопойна чучулига" и съм печелила второ място. Имам и още много други занимания които ме кефят, но това са нещага които правя с най-голямо удоволствие.
Снимка:
Връзкарче - сестричка на админката England2269gbh
Back to top Go down
aidi

aidi

PostSubject: Re: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 8:58 pm

Връзкарче - сестричка на админката 212273 Дара много ме очудваш.Как може да не харесваш екстремните премеждия.АЗ незнам кво щех да правя без тях. Това е много яко.И дара извинявай-дея не била подредена,нали говорим за една и съща Дея-тази със спиртовете и дезинфектантите.Енъче си мн яка и много ме радваш.SMAlL sister"s rulzzzzzzzzzz. Very Happy
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

PostSubject: Re: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 10:02 pm

Одобреноо си мии Wink Лофф тааа Wink tongue
Back to top Go down
Btv
Admin

PostSubject: Re: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1Sun Apr 05, 2009 10:06 pm

Oмг,омг Laughing Laughing Laughing Laughing Връзкарче - сестричка на админката 9039 Връзкарче - сестричка на админката 9039 Това представяне беше най-якотоо Връзкарче - сестричка на админката 891837 ... хип-хоп?? tongue Божкее,божке.. Very Happy
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

PostSubject: Re: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1Mon Apr 06, 2009 9:38 pm

Якоо Very Happy ! Поздравления за якото представяне! :P xD
Back to top Go down
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

PostSubject: Re: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 4:22 pm

Ooo Дара здрастиииии! Връзкарче - сестричка на админката 66243 Аз съм Анито от ИнглЪнд Dance .Мн ме изкефи тва "Много обичам да дразня Дея и го правя много често." Laughing Ама как Дея да не е подредена?В Англия стаята й винаги блестеше Shocked2 Връзкарче - сестричка на админката 599940
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

PostSubject: Re: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 7:50 pm

Ани, когато съм на лагери (абе сама) съм мн подредена, но вкъщи е друго... Very Happy Обаче бъди сигурна, че Дара е дори по-зле понякога...
Back to top Go down
Beautiful*Dirty*Rich

Beautiful*Dirty*Rich

PostSubject: Re: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 9:18 pm

За Дея не знам клко е подредена, за Дара - още по-малко, а за представянето ще кажа само, че е супер, че ще е още по-добре ако изтъкнеш факта, че пееш прелестно. Wink Good
Back to top Go down
http://www.vbox7.com/play:8a435047
Dark AngeL

Dark AngeL

PostSubject: Re: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1Fri Apr 10, 2009 4:50 pm

SunFlower_ wrote:
Ани, когато съм на лагери (абе сама) съм мн подредена, но вкъщи е друго... Very Happy Обаче бъди сигурна, че Дара е дори по-зле понякога...

Знамм ... Laughing .. Още си спомням в Юндола как ни строяваше в две редици - леглата, стаята, банята, куфарите, ако щеш и гащите да са подредени ... xD И сутринта ставаше, пускаше музика (за да може "раннобудните" да се събудим по-лесно) и подреждаше ..... Ама ние бяхме 3 и победихме ... безпорядъкът възтържествува! tongue И у вас е толкова подредено .. сравни го с нас и ще видиш ... ("Имаш Ана" Връзкарче - сестричка на админката 891837 )
Такам .. за Дара .. какво да кажа .. абе СУПЕР си!! Dance Даже и танца ни измисли .... И още давам 2 лева за Mercy!!
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

PostSubject: Re: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1Fri Apr 10, 2009 5:37 pm

Ей.. Във вас си е подредено .. Ами в нас?!? Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Връзкарче - сестричка на админката   Връзкарче - сестричка на админката Icon_minitime1

Back to top Go down

Връзкарче - сестричка на админката
Back to top 
Page 1 of 1