| Връзкарче - сестричка на админката | |
|
+5MSI[rock] Btv Edward[love]Bella aidi Hip-h0p GirL 9 posters |
Author | Message |
---|
Hip-h0p GirL
| Subject: Връзкарче - сестричка на админката Sun Apr 05, 2009 8:48 pm | |
| Име: Дара Години: Сега съм на 10, но скоро ще навърша 11 (Колкото тебе, Манчо ) Характер: Аз съм много състрадателен човек. Видя ли мъката на някого ми става кофти. Лесно избухвам за глупости. Обичам животните, обаче най-много харесвам котките. Със сестра ми още от малки сме почноли да спасяваме котките в село. Много държа на приятелите си и много ги обичам. За тях съм готова на всичко. Ако някой мой приятел ме предаде (което смятам,че няма да стане) бих го попитала защо го е направил и после ще се отдалеча от него. Често си поплаквам (но само вкъщи). Изпитвам страх от сестра ми, защото е много шантава (но най-луда става като отиде на село). Там измисля какви ли не лудории. Много обичам да дразня Дея и го правя много често. В училище съм една от отличничките в класа. Много лесно се наранявам от думите на хората. Малко съм срамежлива, но сега се стремя да се променя. Лесно се предавам от трудностите (добре,че мама ме убеди да играя тенис,защото сега вече много ме кефи). Когато се захвана с нещо не обръщам голямо внимание на детайлите. Стремя се да се обличам готино. Попринцип съм си много страхлива и не харесвам екстремните преживявания. Много обичам музиката. Дотолкова, че смятам като порасна да стана музикантка. Попринцип съм прибрана. Обаче за съжаление Дея не е много и понякога имаме конфликти за това. И общо взето това е... Хобита: Имам много хобита. Едно от тях е да танцувам. Дори наскоро се явих на състезание по хип-хоп и спечелих трето място. Също мое голямо хоби е да тренирам тенис. Много е готино и скоро ще се явявам на торнири. Но е доста трудно. Обичам много и да пея. Като малка съм пяла в хора "Сладкопойна чучулига" и съм печелила второ място. Имам и още много други занимания които ме кефят, но това са нещага които правя с най-голямо удоволствие. Снимка:
| |
|
| |
aidi
| |
| |
Edward[love]Bella Admin
| Subject: Re: Връзкарче - сестричка на админката Sun Apr 05, 2009 10:02 pm | |
| | |
|
| |
Btv Admin
| Subject: Re: Връзкарче - сестричка на админката Sun Apr 05, 2009 10:06 pm | |
| | |
|
| |
MSI[rock]
Posts : 300 Join date : 2009-03-22 Age : 28 Location : Бургас , България, Европа, ЗЕМЯ?!
| Subject: Re: Връзкарче - сестричка на админката Mon Apr 06, 2009 9:38 pm | |
| Якоо ! Поздравления за якото представяне! :P xD | |
|
| |
Under My Skin ^^
| Subject: Re: Връзкарче - сестричка на админката Wed Apr 08, 2009 4:22 pm | |
| | |
|
| |
SunFlower_
| |
| |