Име: Вирджиния^^
Прякор: Имам множество прякори...
Първият е Джина. Родителите ми започнаха да ми казват така и аз бях подучила приятелите си да ме наричат по този начин. Вторият е Джи. Ясно е от къде. Третият прякор, Джица, произлезе по най- интерсния начин. Бяхме на входа на една дискотека и говорехме, че пускат чалга вътре. И аз изведнъж изтърсих, че ще ставам чалга певица. Приятлите ми се засмяха и казаха, че ще ми отива тази професия. Попитах ги защо, и едната се обади: " Ми, 'щото си тъпа, пееш мега яко и имаш големи цици!". Тръгнаха да ми мислят артистичен псевдоним и акъла им стигна само за Джица Бомбата. И оттам Джица.
За съжаление имам и още един прякор: Ви. Първата буква от името ми е В и в английската азбука "V" се произнася "ви".
Възраст: Почти четиринадсет. Остават два месеца и половина до рождения ми ден.
Характер: Много странен човек съм. Настроенията ми бързо се сменят и понякога доста озадачавам приятелите си. Като малка съм била свидетел на много травмиращи ситуации, които и до днес си спомням. И не ме е срам да ги разкрия, защото те са ме направили толкова силен човек.
Обичам музиката и обожавам да чета. Обичам да седя и да гледам в една точка. Дава ми посока на мислене и някакси се концентрирам. Харесва ми да ходя през една плочка, когато вървя по улицата. Вървя много бързо. xD Непоправима романтичка съм.. колкото и да не го показвам. Не мога да спра да се хиля в някои моменти. Обикновено се смея като побъркана точно, когато не трябва. Не мога да не чета нещо. Случвало ми се е да чета повече от две книги наведнъж. Рекорда ми е 3 книги от 200 страници за една вечер. Обожавам да се въртя в кръг. Всичко е толкова размазано от бързата скорост, че няма смисъл да се вглеждаш в обстановката. Тогава оставаш само ти и се концентрираш върху своите проблеми. Обичам истинските хора. Или как да се изразя по ясно.. истински усмихнатите хора и тези, които са честни спрямо себе си и другите. Сигурно ще ме помислите за пълно хахо, но обичам да се разхождам самичка из Бургас, със бумтящи слушалки в ушите...
Имам сини очи, кестенява коса, малко пълничка съм. Танцувам народни танци от 7 години вече. Не пуша, пия по повод и не се оливам. Обичам да пътувам, дори искам да обиколя света. Засега съм била само в Турция 2 пъти и във Виена. Мразя хора, които се престрват на някой друг. Опитвам се да дам всичко от себе си за щастието на близките. Обожавам, ама направо ОБИЧАМ Twilight!!!! Изчетох книгите, гледах филма 200 000 000 пъти и не ми стигаа!!! Не си мислете, че съм изчела само "Twilight" и "New Moon"... "Eclipse" и "Breaking Dawn" са ми любими!!
Хобита: Ох... обичам да чета, обожавам да пея, като малка събирах салфетки. Все още си пазя кутиите. Тъжно ми е да се разделя с тях!! Изгледала съм доста филми, предпочитам да гледам някоя романтика или драма пред ужас и трилър. Ужасите и трилърите ги гледам само, когато съм с приятели. Не се спирам да слушам музика. Обичам и да правя гривнички, обици, герданчета и всякакви джунджрийки.. Нещо като хоби ми е да чупя телефони... не че го правя нарочно... просто нещо ме привлича...
Снимка: Имам ужасно изобилие от снимки, които искам да ви покажа, но нещо не става... пишете ако искат да ви дам сайт или нещо от сорта..