Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Изпразних старата кошница, която бях самата аз

Go down 
4 posters
AuthorMessage
immature.

immature.

Изпразних старата кошница, която бях самата аз Empty
PostSubject: Изпразних старата кошница, която бях самата аз   Изпразних старата кошница, която бях самата аз Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 10:01 pm

Казвам се Симона. На 14 години съм и живея в град София. Въобще не мога да преживея мръсотията, но какво да се прави, все пак си го обичам...Обикновено ми казват Мон,Монси,Монс и такива разни производни, но вече свикнах и на Били.
Не обичам много да излизам. Вкъщи ми е страшно уютно. Не ме разбирайте погрешно, имам страхотни приятели и обичам да прекарвам времето си с тях, но и ми приятно да съм у дома. Обичам да пиша. Писането значи много за мен, макар че - очевидно - не го умея. Все пак един от малкото начини, по които някак мога да се изразя. Не достатъчно добре, но пак е нещо. Много ми се иска да мога да пея - не за друго, приятно ми е, но не умея. Това не ми пречи особено. Постоянно пея - в училище, в автобуса, по улиците, но не и вкъщи. Освен ако не съм сама. Не знам защо. Адски злопаметна съм. Обичам да ме провокират, но хората бързо ми писват, защото се изчерпват. Не всички - повечето. Често говоря много, марак че попринцип обичам да слушам. Зависи с какви хора съм. Трудно се сприятелявам и трудно общувам. Поне в началото. Наживо. Някак си нямам проблеми с това в Интернет или по телефона (но мразя да говоря по телефона, така второто се случва рядко).Имам куче. Женско. Пекинез. Страшно си го обичам...Имам също и сестра. Не мога да показвам, когато съм страшно щастлива. Не ми идва отвъртре да скачам и да крещя. Боя се, че когато не съм в настроение ми личи, но се старая да го прикривам. Хм..
Искам да имам криле. Искам да не цари такъв хаос в главата ми. Имам също и сестра. Искам шоколад. Искам нарциси. Искам пеперуди. Искам ябълки. Искам любов. Искам сенки. Искам мистерия. Искам мрак. Искам. Обичам да чета и да гледам филми. Преди мечтаех да стана актриса , вече - не. Обича нощта - много е красива и тайнствена. Обичам да се разхождам из природата. Обичам да гледам небето. Обичам реда. Обичам да мия чинии. Обичам да пиша с молив. Обичам пролетта. Обичам есентта. Обичам цветовете. Обичам.

Last edited by immature. on Wed Apr 08, 2009 10:23 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://immature.the-talk.net/forum.htm
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

PostSubject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз   Изпразних старата кошница, която бях самата аз Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 10:21 pm

Описанието ти наистина е страхотно.. Единственото което искам да добавя е.. Защо мислиш, че не можеш да пишеш.. Не е така.. Знам, че звуча сякаш се подмазвам или нещо такова, но просто наистина мисля че имаш дар слово.. Wink
Back to top Go down
immature.

immature.

PostSubject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз   Изпразних старата кошница, която бях самата аз Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 10:25 pm

Мерси. Very Happy Не,не мисля,че се подмазваш, спокойно. Просто познавам хора, които пишат по спиращ дъха начин за своите години, а пък и просто не смятам, че съм особено добра. Smile
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

PostSubject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз   Изпразних старата кошница, която бях самата аз Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 10:29 pm

Ей.. Не губи вяраа Smiling Wink
Back to top Go down
immature.

immature.

PostSubject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз   Изпразних старата кошница, която бях самата аз Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 10:34 pm

Е,да,старая се. И работя върху себе си. tongue
Back to top Go down
Si

Si

PostSubject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз   Изпразних старата кошница, която бях самата аз Icon_minitime1Mon Apr 13, 2009 3:43 pm

immature. wrote:
Обичам.

Аз пък обичам теб! Изпразних старата кошница, която бях самата аз 30377
Монси,много добро представяне.Да ти кажа честно-всеки път като ти чета представянията,независимо в кой форум го правя,имам чувството,че порастваш с всяка изминала минута.Ставаш все по-мъдра и по-мъдра!Изпразних старата кошница, която бях самата аз 635886
Сега. ще те питам няколко неща.
1.Как върви училището?
2.Някое ново гадже?
3.Защо не пуснеш една снимка? (:

Пиши в скайп,ако се засечем някой път.Юлето каза,че й липсваш.И на мен също.
Ще се чуем.Имам толкова да ти разказвам!
Back to top Go down
immature.

immature.

PostSubject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз   Изпразних старата кошница, която бях самата аз Icon_minitime1Mon Apr 13, 2009 6:43 pm

Вилиииииии! Изпразних старата кошница, която бях самата аз 30377

Хаха, да, ами аз съм изтъкана от мъдрост. Cool

1.Как върви училището? Нормално. Даже току-що се върнах от олимпиада. Изпразних старата кошница, която бях самата аз 344617
2.Някое ново гадже? Не. Но имам да ти казвам нещо за С. xD
3.Защо не пуснеш една снимка? Ще пусня някой път. Сега просто нямам подходяща. Изпразних старата кошница, която бях самата аз 344617

И ти ми липсваш. Искам да ми разажеш всичко. Тия дни ще се засечем, обещавам. (:
Back to top Go down
Teen Spirit

Teen Spirit

PostSubject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз   Изпразних старата кошница, която бях самата аз Icon_minitime1Fri Apr 24, 2009 7:11 pm

Видях, че харесваш Стивън кинг... Кръстосан разпит:
Защо? Любима книга? Защо?
Кои си чела? Какво мислиш като цяло за творчеството му... Dance Dance
Back to top Go down
immature.

immature.

PostSubject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз   Изпразних старата кошница, която бях самата аз Icon_minitime1Sun May 10, 2009 6:24 pm

Защото е велик. Защото има страхотен стил, защото в книгите му има сюжети, запомнящи се герои, атмосфера, хумор, страх, болка... малко автори са ми въздействали по този нечан, както Стивън. Може би най-любими са ми "То" (Били и Ричи Изпразних старата кошница, която бях самата аз 30377 ) и "Дългата разходка" (Макврайс Изпразних старата кошница, която бях самата аз 30377 ), както и "Гробище за домашни любимци", "Тъмната половина" и "Гняв".

О, много са. Около 25 са вече. Smile
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз   Изпразних старата кошница, която бях самата аз Icon_minitime1

Back to top Go down

Изпразних старата кошница, която бях самата аз
Back to top 
Page 1 of 1