Най-добрия форум, създаван някога Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате. |
|
| Изпразних старата кошница, която бях самата аз | |
| | Author | Message |
---|
immature.
| Subject: Изпразних старата кошница, която бях самата аз Wed Apr 08, 2009 10:01 pm | |
| Казвам се Симона. На 14 години съм и живея в град София. Въобще не мога да преживея мръсотията, но какво да се прави, все пак си го обичам...Обикновено ми казват Мон,Монси,Монс и такива разни производни, но вече свикнах и на Били. Не обичам много да излизам. Вкъщи ми е страшно уютно. Не ме разбирайте погрешно, имам страхотни приятели и обичам да прекарвам времето си с тях, но и ми приятно да съм у дома. Обичам да пиша. Писането значи много за мен, макар че - очевидно - не го умея. Все пак един от малкото начини, по които някак мога да се изразя. Не достатъчно добре, но пак е нещо. Много ми се иска да мога да пея - не за друго, приятно ми е, но не умея. Това не ми пречи особено. Постоянно пея - в училище, в автобуса, по улиците, но не и вкъщи. Освен ако не съм сама. Не знам защо. Адски злопаметна съм. Обичам да ме провокират, но хората бързо ми писват, защото се изчерпват. Не всички - повечето. Често говоря много, марак че попринцип обичам да слушам. Зависи с какви хора съм. Трудно се сприятелявам и трудно общувам. Поне в началото. Наживо. Някак си нямам проблеми с това в Интернет или по телефона (но мразя да говоря по телефона, така второто се случва рядко).Имам куче. Женско. Пекинез. Страшно си го обичам...Имам също и сестра. Не мога да показвам, когато съм страшно щастлива. Не ми идва отвъртре да скачам и да крещя. Боя се, че когато не съм в настроение ми личи, но се старая да го прикривам. Хм.. Искам да имам криле. Искам да не цари такъв хаос в главата ми. Имам също и сестра. Искам шоколад. Искам нарциси. Искам пеперуди. Искам ябълки. Искам любов. Искам сенки. Искам мистерия. Искам мрак. Искам. Обичам да чета и да гледам филми. Преди мечтаех да стана актриса , вече - не. Обича нощта - много е красива и тайнствена. Обичам да се разхождам из природата. Обичам да гледам небето. Обичам реда. Обичам да мия чинии. Обичам да пиша с молив. Обичам пролетта. Обичам есентта. Обичам цветовете. Обичам.
Last edited by immature. on Wed Apr 08, 2009 10:23 pm; edited 1 time in total | |
| | | Edward[love]Bella Admin
| | | | immature.
| | | | Edward[love]Bella Admin
| | | | immature.
| | | | Si
| | | | immature.
| Subject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз Mon Apr 13, 2009 6:43 pm | |
| Вилиииииии!
Хаха, да, ами аз съм изтъкана от мъдрост.
1.Как върви училището? Нормално. Даже току-що се върнах от олимпиада. 2.Някое ново гадже? Не. Но имам да ти казвам нещо за С. xD3.Защо не пуснеш една снимка? Ще пусня някой път. Сега просто нямам подходяща.
И ти ми липсваш. Искам да ми разажеш всичко. Тия дни ще се засечем, обещавам. (: | |
| | | Teen Spirit
Posts : 104 Join date : 2009-04-24 Age : 32 Location : Сливен
| | | | immature.
| Subject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз Sun May 10, 2009 6:24 pm | |
| Защото е велик. Защото има страхотен стил, защото в книгите му има сюжети, запомнящи се герои, атмосфера, хумор, страх, болка... малко автори са ми въздействали по този нечан, както Стивън. Може би най-любими са ми "То" (Били и Ричи ) и "Дългата разходка" (Макврайс ), както и "Гробище за домашни любимци", "Тъмната половина" и "Гняв".
О, много са. Около 25 са вече. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Изпразних старата кошница, която бях самата аз | |
| |
| | | | Изпразних старата кошница, която бях самата аз | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|