Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Какъв цвят са ви чорапите?

Go down 
+4
SunFlower_
Beautiful*Dirty*Rich
aidi
I<3Marco
8 posters
AuthorMessage
I<3Marco

I<3Marco

Какъв цвят са ви чорапите? Empty
PostSubject: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Wed Apr 15, 2009 8:35 pm

Трябва да ви кажа, че считам тази тема за много сериозна и няма да позволя на никого да се ебава! Дълбоко в себе си смятам, че смисълът на живота се крие именно в чорапите.

П.С. Заглавието е написано така, сякаш всеки има само по един чифт чорапи xD
Back to top Go down
aidi

aidi

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Sat May 02, 2009 5:23 pm

Моите са шарени, само дето не разбирам какво искаш да разбереш, като ни питаш какъв цвят са ни чорапите.
Back to top Go down
Beautiful*Dirty*Rich

Beautiful*Dirty*Rich

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Sat May 02, 2009 8:55 pm

OMG.... Какъв цвят са ви чорапите? 283730 Добре де, черни (в момента)
Таааа... Какъв е смисъла на въпроса? Какъв цвят са ви чорапите? 281913
Back to top Go down
http://www.vbox7.com/play:8a435047
SunFlower_

SunFlower_

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Tue May 05, 2009 3:30 pm

Омг... Смисъла е да се флууди!! Very Happy Мн яка тема... Ами...чорапите ми са бели. Всъщност 80% от чорапите ми са бели Shocked2
Back to top Go down
Dark AngeL

Dark AngeL

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Sun May 10, 2009 1:40 pm

Ъъм .. роДЗови .. tongue
Back to top Go down
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Sun May 10, 2009 1:54 pm

Бяха ми розови на по-тъмно и по-светло розови линии,а през две има и сиви,но ги хърлих в коша за пране Laughing
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Sun May 10, 2009 4:41 pm

Беха черни....по едно време...Ся по-често са сини. Не знам , ама айде да включим и миризмата им . xD Миришат на потно . Какъв цвят са ви чорапите? 627848
Back to top Go down
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Sun May 24, 2009 8:44 pm

Амии,в момента съм без чорапи-с джапанки съм Very Happy
Back to top Go down
Dark AngeL

Dark AngeL

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Mon May 25, 2009 8:51 am

И аз съм така >> босаа Какъв цвят са ви чорапите? 66243 !
Back to top Go down
aidi

aidi

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Fri Jun 12, 2009 2:46 pm

Георги нз какв ри става в последно време.Искаш да се равиш на петър ли.Толкова ли е забавна темата колко ти миришат чорапите!
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Fri Jun 12, 2009 5:59 pm

Ани , обаче си мннн злее...Не знам какво на мен ми става обаче казвате , че мн споря ... а пък те гледам как ти се заяждаш постоянно...ся исли ще флудиш или ще пишеш тва което е по темата! Shocked2 Какъв цвят са ви чорапите? 445315 Какъв цвят са ви чорапите? 352645 Какъв цвят са ви чорапите? 352645 Какъв цвят са ви чорапите? 149876 Какъв цвят са ви чорапите? 35375
Back to top Go down
Btv
Admin

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Tue Jul 07, 2009 1:08 pm

Амии...честно казано аз съм бос...все пак е посред лято..и сега време е някой да се развихри тук! Та..принципно според мен свещените ми чорапи, в които се крие смисълът на живота ми, причината ми да живея и дишам е в белите ми чорапи..чисто бели без нищо на тях...не знам, обаче ги чувстват по-близки от всички други чорапи..и както венито каза - няма да позволя на никой да се е*ава с т'ва!..А иначе може би когато си бос има по-голяма вероятност в това да се крие смисъла на живота..може би отдолу на стъпалата е начертан пътя, който трябва да извървим и може да бъде разчетен само от някои...затова е загадка за всички нас..е, това е моето мнение по въпроса .. Smile
Back to top Go down
Dark AngeL

Dark AngeL

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1Tue Jul 07, 2009 5:23 pm

"причината ми да живея и дишам е в белите ми чорапи.." ... тва много ме изкефи обаче ... моята е в оранжевите ..
Хора аз викам да я затворим тая тема за лятото .. освен ако някой не е решил да носи чорапки лятото ..
по темата: боса съмм Dance
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Какъв цвят са ви чорапите?   Какъв цвят са ви чорапите? Icon_minitime1

Back to top Go down

Какъв цвят са ви чорапите?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Познай любимия цвят на следващия