Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

My World ^__^

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Teen Spirit

Teen Spirit

My World ^__^ Empty
PostSubject: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Fri Apr 24, 2009 7:21 pm

Казвам се Галя, както вече писах в предната тема - на 16, от Сливен. Уча френски и английски.
Редовно рисувам, понякога имам и наченки на творческа мисъл, тогава пиша, не че се получава много, ама тъпо и упорито се опитвам да си подобря културата (ех, че сме добри децa, бе... My World ^__^ 944715 )
My World ^__^ 845862 ---> Това дискриминация мецду другото, като няма иконка "нова съм тук" ама така е... еманципацията още не е достигнала емотиконките.. Sad, but true Very Happy
Имам си котка, обичам да гледам всякакви сериали, хиляди, хиляди, хиляди - за да не ми хареса един сериал, той трябва да е много тъп. Амам много... Very Happy Филмите с любимият ми актьор Джони Деп са ми слабост - любимият ми филм е Finding Neverland.
Другата ми слабост е Стивън Кинг - от около 2 години и половина, даже и повече, подкарах го като бях на 14 и не съм спирала досега...

Таа... това е, ако имате някои въпросчета - ще се радвам да отговоря.

П.П: Ако някой има майспейс -
ЦЪК :]
Back to top Go down
Teen Spirit

Teen Spirit

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Sun Apr 26, 2009 9:04 pm

Дейче, можеш да ми изтриеш темата, ако на никой не му е интересно Good
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Sun Apr 26, 2009 9:57 pm

Най-голямата ти мечта? My World ^__^ 977616
Back to top Go down
Teen Spirit

Teen Spirit

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Tue Apr 28, 2009 2:41 pm

Ами колкото и банално да звучи, най - голямата ми мечта е да пътувам.
Да видя свят, макар и да съм ходила на доста места. Smiling Да имам интересна работа, която да ми позволява да пътувам постоянно... и така..
Друго май в момента не се сещам, като изключим дребните неща - примерно да не ме изпитат по биология и т.н... Very Happy
Back to top Go down
immature.

immature.

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Sun May 10, 2009 7:57 pm

Везни ли си?
Back to top Go down
http://immature.the-talk.net/forum.htm
Teen Spirit

Teen Spirit

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Sun May 10, 2009 8:55 pm

Дам...
Дата на раждане: 21.10.1992.
Последния ден, още един и щях да съм скорпион, ама така ми е добре... My World ^__^ 944715
Back to top Go down
immature.

immature.

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Sun May 10, 2009 8:58 pm

И аз съм Везни. Smile

Имала ли си моменти, в които реалността се размива с фантазията?
Back to top Go down
http://immature.the-talk.net/forum.htm
Teen Spirit

Teen Spirit

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:13 pm

Да. Показателни са моментите, когато пиша.
Просто изпадам в някакъв делириум и си съпреживявам всичко. И понеже музата ми идва късно вечер, минават 2-3 часа. По едно време аз се сепвам и отпърво не мога да се сетя къде съм и какво съм правила през послендите два часа.
Откачено, знам.

Иначе реалността постоянно ми се размива с фантазията - когато вървя с Мп3 - ката, сякаш давам саундтрак на света и си мечтая...
Та се е случвало да се загубя в собствения си град.
Такива ми ти работи. Dance

P.S: Понеже сме Везни, затова мислим еднакво. Laughing
P.S2: Великите умове мислят еднакво. Laughing
P.S3: Евала за въпроса, страхотен беше. Smile
Back to top Go down
Btv
Admin

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:38 pm

Ъъм..не мога да намеря никъде да са те питали,но ако греша - поправи ме..обаче...имаш ли скайп?И ако имаш (и го даваш xD) ,как е? tongue
Back to top Go down
Teen Spirit

Teen Spirit

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:44 pm

Не, не са ме питали.
gal4eto_9052, няма защо да го крия. Smile
Back to top Go down
Btv
Admin

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Fri Jul 17, 2009 5:27 pm

Aми...едно лично въпросче, ако искаш не ми отговаряй - била ли си истински влюбена?Да знаеш, че би дала живота си за този човек..би умряла за него и т.н.?
Back to top Go down
Teen Spirit

Teen Spirit

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1Wed Jul 22, 2009 11:17 am

.nightwish.<333 wrote:
Aми...едно лично въпросче, ако искаш не ми отговаряй - била ли си истински влюбена?Да знаеш, че би дала живота си за този човек..би умряла за него и т.н.?

Честно казано, не съм. Истината е, че май никога не съм била истински влюбена (мн истини станаха май Laughing ) Както и да е, би трябвало на моята възраст да не търся истинската любов, а и аз не го правя. Живея си живота на макс.
Негативно настроена съм, не мисля, че съществува любов за цял живот, може би с времето се изменя и се превръща в привързаност. Любовта от пръв поглед е пълна глупост, едно от най - безумните неща, които съм чувала някога. Значи, аз може да съм харесала един човек, наречи го и физическо привличане, ако щеш, но да го обичаш. Каква може да е тази любов, която съди по външния вид? Нали уж "Любовта е сляпа"?
Не може да съществува любов, без да познаваш някого. Против човешката природа е, съществува само в приказките за Барби и Рапунцел.
Не съм настроена така негативно, защото съм преживяло някое нпреодолимо любовно разочарование, разберете ме. Не го казвам, защото сърцето ми еразбито, а просто защото цялата идиотска идея за л'юбовта е преекспонирана.
Вземете за пример Свети Валентин. Най - комерсиалния празник. Евала, че го има Трифон зарезан, та да ми вдигне настроението малко. Всички тези мечета, сърца, плюшени играчки.. Сладко, сладко, чак да ми загорчи. Бих ги изкормила, ако получа такава възможност.

Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
Sponsored content

My World ^__^ Empty
PostSubject: Re: My World ^__^   My World ^__^ Icon_minitime1

Back to top Go down

My World ^__^
Back to top 
Page 1 of 1