Най-добрия форум, създаван някога Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате. |
|
| My World ^__^ | |
| | Author | Message |
---|
Teen Spirit
Posts : 104 Join date : 2009-04-24 Age : 32 Location : Сливен
| Subject: My World ^__^ Fri Apr 24, 2009 7:21 pm | |
| Казвам се Галя, както вече писах в предната тема - на 16, от Сливен. Уча френски и английски. Редовно рисувам, понякога имам и наченки на творческа мисъл, тогава пиша, не че се получава много, ама тъпо и упорито се опитвам да си подобря културата (ех, че сме добри децa, бе... ) ---> Това дискриминация мецду другото, като няма иконка "нова съм тук" ама така е... еманципацията още не е достигнала емотиконките.. Sad, but true Имам си котка, обичам да гледам всякакви сериали, хиляди, хиляди, хиляди - за да не ми хареса един сериал, той трябва да е много тъп. Амам много... Филмите с любимият ми актьор Джони Деп са ми слабост - любимият ми филм е Finding Neverland. Другата ми слабост е Стивън Кинг - от около 2 години и половина, даже и повече, подкарах го като бях на 14 и не съм спирала досега...
Таа... това е, ако имате някои въпросчета - ще се радвам да отговоря.
П.П: Ако някой има майспейс - ЦЪК :] | |
| | | Teen Spirit
| Subject: Re: My World ^__^ Sun Apr 26, 2009 9:04 pm | |
| Дейче, можеш да ми изтриеш темата, ако на никой не му е интересно | |
| | | Edward[love]Bella Admin
| | | | Teen Spirit
| | | | immature.
| Subject: Re: My World ^__^ Sun May 10, 2009 7:57 pm | |
| | |
| | | Teen Spirit
| | | | immature.
| | | | Teen Spirit
| Subject: Re: My World ^__^ Sun May 10, 2009 9:13 pm | |
| | |
| | | Btv Admin
| | | | Teen Spirit
| | | | Btv Admin
| Subject: Re: My World ^__^ Fri Jul 17, 2009 5:27 pm | |
| Aми...едно лично въпросче, ако искаш не ми отговаряй - била ли си истински влюбена?Да знаеш, че би дала живота си за този човек..би умряла за него и т.н.? | |
| | | Teen Spirit
| Subject: Re: My World ^__^ Wed Jul 22, 2009 11:17 am | |
| - .nightwish.<333 wrote:
- Aми...едно лично въпросче, ако искаш не ми отговаряй - била ли си истински влюбена?Да знаеш, че би дала живота си за този човек..би умряла за него и т.н.?
Честно казано, не съм. Истината е, че май никога не съм била истински влюбена (мн истини станаха май ) Както и да е, би трябвало на моята възраст да не търся истинската любов, а и аз не го правя. Живея си живота на макс. Негативно настроена съм, не мисля, че съществува любов за цял живот, може би с времето се изменя и се превръща в привързаност. Любовта от пръв поглед е пълна глупост, едно от най - безумните неща, които съм чувала някога. Значи, аз може да съм харесала един човек, наречи го и физическо привличане, ако щеш, но да го обичаш. Каква може да е тази любов, която съди по външния вид? Нали уж "Любовта е сляпа"? Не може да съществува любов, без да познаваш някого. Против човешката природа е, съществува само в приказките за Барби и Рапунцел. Не съм настроена така негативно, защото съм преживяло някое нпреодолимо любовно разочарование, разберете ме. Не го казвам, защото сърцето ми еразбито, а просто защото цялата идиотска идея за л'юбовта е преекспонирана. Вземете за пример Свети Валентин. Най - комерсиалния празник. Евала, че го има Трифон зарезан, та да ми вдигне настроението малко. Всички тези мечета, сърца, плюшени играчки.. Сладко, сладко, чак да ми загорчи. Бих ги изкормила, ако получа такава възможност. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: My World ^__^ | |
| |
| | | | My World ^__^ | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|