Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Препоръчайте филм

Go down 
2 posters
AuthorMessage
immature.

immature.

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1Sun May 10, 2009 7:56 pm

Страшно много се нуждая от някоя комедия. Уточнявам, че нямам нужда от филми от типа на "Калпазанка" и други такива американски простотии.
Пък ако не е комедия, поне да е нещо достатъчно шантаво и смислено. Нещо тимбъртънско, макар че не става за определение, тъй като Тим си е уникален. Както и да е. Нещо в тоя стил.
Back to top Go down
http://immature.the-talk.net/forum.htm
Teen Spirit

Teen Spirit

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Re: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:07 pm

Булката труп, но вероятно си го гледала.
Мога да ти препоръчам два филма, които на мен са ми любимите.
Далеч са от вскакви холивудски сапунки и комедии, но са велики.
Първият, който най - горещо препоръчвам е American History X.
Този филм буквално ми промени представите за живота.

Другият е Lost and delirious.
Отсега предупреждавам, че повече клони към драма, отколкото към комедия. Но е божествен, най - страхотният от всички.
С Пайпър Перабо и миша Бартън е, но като доста по - малки.
Искрено ви препоръчвам тези филми, аз съм ги гледала над двадесетина пъти.
Уникални са. ^__^
Back to top Go down
immature.

immature.

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Re: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:13 pm

Сorpse bride е е жестоко. По едно време даже имах такъв профил. Бъртън все пак. <333

О, American History X от доста време е свален, но все не намирам време или настроение за него. Мислех си да го гледам утре, така че след това ще споделя впечатления.
И другият ще погледна. Благодаря.

Аз пък да си кажа отсега: Fight club. Култов. Не знам колко пъти съм го гледала. Влиза под кожата. Запомнящ се филм. Всъщност, от това, което съм гледала на Финчър до момента, съм останала все доволна. Така че да ви препоръчам и Se7en.
Другото, за което се сещам, е "The Duchess". Филмът не е нещо особено като сюжет и развитие, но толкова красота е събрана на едно място, че няма как да не ѝ се насладиш.
Back to top Go down
Teen Spirit

Teen Spirit

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Re: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:16 pm

Кийра Найтли, нали?
Възхитителна е, обожавам я!!!! Препоръчайте филм 395886

Иначе, същото положение като American History X с теб - свален е от два месеца, но все нямам време да го гледам.
Ох, Тим Бъртън... Всичко негово, всичко Препоръчайте филм 283326

Друго, друго... Снощи гледах Donnie Brasco, ако не си го гледала, горееещо препоръчвам - Ал Пачино И джони Деп - уникална комбина.
И да, Боен Клуб - класика в жанра. Very Happy
Back to top Go down
immature.

immature.

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Re: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:19 pm

Даа! Точно Кийра! Аз преди събирах изрезки от списания и нейни снимки и ги лепях в една тетрадка, като някоя маниячка. Laughing

Иначе ти като каза "Дони Браско" (Ал Пачино!!!) и се подсетих за "Дони Дарко", който е страхотен. Сега гледам и продължение има, но много съмнително изглежда, току-виж ми развали впечатленията от първия филм. За мен всичко свърши до там. Същинска прелест (и много демоничен заек Препоръчайте филм 344617 ).
Back to top Go down
Teen Spirit

Teen Spirit

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Re: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:22 pm

Ох, всички ми го препоръчват този филм... А моят прословут мързел... Laughing
Какъв жанр е?
Back to top Go down
immature.

immature.

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Re: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:26 pm

Quote :
Жанр: Драма, Фантастика, Мистерия

Smile
Back to top Go down
Teen Spirit

Teen Spirit

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Re: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:31 pm

Слагам си го в To do листа.
Една приятелка ми беше цитирала дълга теория за смърфчетата, която май била от този филм.
Няманакъде, ще се гледа значи. Very Happy
Back to top Go down
immature.

immature.

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Re: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1Sun May 10, 2009 9:35 pm

Да, точно той. Гледай задължително.
Back to top Go down
Teen Spirit

Teen Spirit

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Re: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1Wed Jun 03, 2009 9:20 pm

immature. wrote:

Аз пък да си кажа отсега: Fight club. Култов. Не знам колко пъти съм го гледала. Влиза под кожата. Запомнящ се филм. Всъщност, от това, което съм гледала на Финчър до момента, съм останала все доволна. Така че да ви препоръчам и Se7en.

WTF? Тъкмо щях да влизам, за да напиша препоръка, и виждам, че вече си го включила. Снощи изгледах Se7en.
У-Н-И-К-А-Л-Е-Н! Умът ми не го побира как така съм го изтървала, при положение, че е с Морган Фрийман.
Това е един от малкото филми, където Брад Пит играе наистина зашеметяващо.
Божествен, аз съм върл фен на всякакви криминалета, но тук идеята просто ме остави без дъх... седемте смъртни гряха и убийствата като по учебник.
Шапка свалям на гения на режисьора. Smiling
Back to top Go down
Sponsored content

Препоръчайте филм Empty
PostSubject: Re: Препоръчайте филм   Препоръчайте филм Icon_minitime1

Back to top Go down

Препоръчайте филм
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Любим филм?