Най-добрия форум, създаван някога Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате. |
|
| Препоръчайте филм | |
| | Author | Message |
---|
immature.
| Subject: Препоръчайте филм Sun May 10, 2009 7:56 pm | |
| Страшно много се нуждая от някоя комедия. Уточнявам, че нямам нужда от филми от типа на "Калпазанка" и други такива американски простотии. Пък ако не е комедия, поне да е нещо достатъчно шантаво и смислено. Нещо тимбъртънско, макар че не става за определение, тъй като Тим си е уникален. Както и да е. Нещо в тоя стил. | |
| | | Teen Spirit
Posts : 104 Join date : 2009-04-24 Age : 32 Location : Сливен
| Subject: Re: Препоръчайте филм Sun May 10, 2009 9:07 pm | |
| Булката труп, но вероятно си го гледала. Мога да ти препоръчам два филма, които на мен са ми любимите. Далеч са от вскакви холивудски сапунки и комедии, но са велики. Първият, който най - горещо препоръчвам е American History X. Този филм буквално ми промени представите за живота.
Другият е Lost and delirious. Отсега предупреждавам, че повече клони към драма, отколкото към комедия. Но е божествен, най - страхотният от всички. С Пайпър Перабо и миша Бартън е, но като доста по - малки. Искрено ви препоръчвам тези филми, аз съм ги гледала над двадесетина пъти. Уникални са. ^__^ | |
| | | immature.
| Subject: Re: Препоръчайте филм Sun May 10, 2009 9:13 pm | |
| Сorpse bride е е жестоко. По едно време даже имах такъв профил. Бъртън все пак. <333
О, American History X от доста време е свален, но все не намирам време или настроение за него. Мислех си да го гледам утре, така че след това ще споделя впечатления. И другият ще погледна. Благодаря.
Аз пък да си кажа отсега: Fight club. Култов. Не знам колко пъти съм го гледала. Влиза под кожата. Запомнящ се филм. Всъщност, от това, което съм гледала на Финчър до момента, съм останала все доволна. Така че да ви препоръчам и Se7en. Другото, за което се сещам, е "The Duchess". Филмът не е нещо особено като сюжет и развитие, но толкова красота е събрана на едно място, че няма как да не ѝ се насладиш. | |
| | | Teen Spirit
| Subject: Re: Препоръчайте филм Sun May 10, 2009 9:16 pm | |
| Кийра Найтли, нали? Възхитителна е, обожавам я!!!!
Иначе, същото положение като American History X с теб - свален е от два месеца, но все нямам време да го гледам. Ох, Тим Бъртън... Всичко негово, всичко
Друго, друго... Снощи гледах Donnie Brasco, ако не си го гледала, горееещо препоръчвам - Ал Пачино И джони Деп - уникална комбина. И да, Боен Клуб - класика в жанра. | |
| | | immature.
| | | | Teen Spirit
| | | | immature.
| | | | Teen Spirit
| | | | immature.
| Subject: Re: Препоръчайте филм Sun May 10, 2009 9:35 pm | |
| Да, точно той. Гледай задължително. | |
| | | Teen Spirit
| Subject: Re: Препоръчайте филм Wed Jun 03, 2009 9:20 pm | |
| - immature. wrote:
Аз пък да си кажа отсега: Fight club. Култов. Не знам колко пъти съм го гледала. Влиза под кожата. Запомнящ се филм. Всъщност, от това, което съм гледала на Финчър до момента, съм останала все доволна. Така че да ви препоръчам и Se7en. WTF? Тъкмо щях да влизам, за да напиша препоръка, и виждам, че вече си го включила. Снощи изгледах Se7en. У-Н-И-К-А-Л-Е-Н! Умът ми не го побира как така съм го изтървала, при положение, че е с Морган Фрийман. Това е един от малкото филми, където Брад Пит играе наистина зашеметяващо. Божествен, аз съм върл фен на всякакви криминалета, но тук идеята просто ме остави без дъх... седемте смъртни гряха и убийствата като по учебник. Шапка свалям на гения на режисьора. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Препоръчайте филм | |
| |
| | | | Препоръчайте филм | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|