Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Ъъ..много дълъг лексиконн..

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Btv
Admin

Ъъ..много дълъг лексиконн.. Empty
PostSubject: Ъъ..много дълъг лексиконн..   Ъъ..много дълъг лексиконн.. Icon_minitime1Tue Jul 14, 2009 1:16 pm

Амии..enjoy:

01. Как се казваш?
02. Кои са никовете, които използваш?
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те?
04. На колко години си?
05. Коя зодия си?
06. Какво е твоето хоби?
07. Кой е любимият ти филм?
08. Имаш ли брат или сестра?
09. Имаш ли домашен любимец?
10. Какъв е юбимият ти цвят?
11. Кой е любимият ти предмет в училище?
12. В кой град живееш?
13. Какво мислиш за приятелството?
14. А за любовта? Защо?
15. Какво според теб е животът?
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне?
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо?
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо?
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш?
20. От кой отбор си?
21. Мислиш ли,че бог съществува?
22. В какво/кого вярваш?
23. Каква музика слушаш?
24. Обичаш ли да мечтаеш?
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними?
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо?
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо?
28. Какво мислиш за възрастните/децата?
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях?
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил?
31. Твоето мото?
32. Би ли сменил пола си? Защо?
33. Обичаш ли животните и малките деца?
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш?
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо?
36. Къде най-често може да те срещне човек?
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той?
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея?
39. Какъв не искаш да бъдеш?
40. Какво те вбесява най-много?
41. Идеалист ли си?
42. Какви хора харесваш?
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек?
44. Можеш ли да си внушиш всичко?
45. Завиждаш ли на някого?
46. Расист ли си?
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене?
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо?
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш?
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого?
51. Коя е любимата ти държава?
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил?
53. Можеш ли да пазиш тайна?
54. Какво значи според теб търпение?
55. Имаш ли комплекс за малоценност?
56. А мания за величие?
57. Искрен ли си с хората?
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си?
59. Смяташ ли, че те подценяват?
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед?
61. Често ли грешиш в преценките си?
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае?
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска.
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил?
65. Какво мислиш за утрешния ден?
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите?
67. Какво според теб е лъжата?
68. Би ли сменил стар приятел за нов?
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото?
70. Би ли сменил родителите си?
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш?
72. Някога бил ли си истински нещастен?
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо?
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците?
75. Какво мислиш за противополжния пол?
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери?
77. Винаги ли държиш на дадената дума?
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар?
79. Имаш ли идол? Кой е той?
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса?
81. Дразни ли те този въпрос?
82. А този?
83. А какво мислиш сега зда търпението?
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои?
85. Дата на попълване:
86. Честно ли отговори на въпросите?
Back to top Go down
Btv
Admin

PostSubject: Re: Ъъ..много дълъг лексиконн..   Ъъ..много дълъг лексиконн.. Icon_minitime1Tue Jul 14, 2009 1:43 pm

СоринкЪ за двойния пост, ама не ми побира един път празния и един път моите отговории.. xD

01. Как се казваш? - Манчо..
02. Кои са никовете, които използваш? - Амии..в момента съм на вълна найтуиш, затова навсякъде съмм..примерно найтуиш<33 илии Амарантт илии немо.. xD и т.н.
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? - Ами, да харесвам си ги Smile..никовете - много, защото обожавам НВ
04. На колко години си? -12
05. Коя зодия си? - Близнации..
06. Какво е твоето хоби? - НАЙ-ГОЛЯМОТО - КОМП!! xD а иначе..футбол, разходкии и т.н.
07. Кой е любимият ти филм? - Амии...то нз дали е точно филм - End of and era.. или поне засега е така xD
08. Имаш ли брат или сестра? - Дам, сестра..
09. Имаш ли домашен любимец? - Не..
10. Какъв е юбимият ти цвят? - Синьо..
11. Кой е любимият ти предмет в училище? - Амии..Английски?!?! xD
12. В кой град живееш? - Стара Загора... *ууууууууууу* xD
13. Какво мислиш за приятелството? - Приятелството е нещо, без което живота не струва..без приятели не се живее, невъзможно е да същестуваш без да имаш човек, на който да кажеш всичко, да те разбере.. Wink
14. А за любовта? Защо? - Ами...мен разбиранията ми скоро се промениха коренно.В началото си мислех - "какво пък толкова, може да е тъпо, но пък не искам да свършва.." а сега.. "love sucks xD" ..
15. Какво според теб е животът? - Един единствен миг, изискващ да се изживее добре.. Smile
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? - Амии..той леко е момче, затова ще си замълча..би било мн странно xD
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? - Ами..г/д, просто защото знам, че вкъщи бих умрял от скука xD
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? - Амии..не
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? - Ами..мечтаното е.. "Поздравления, вие сте новия вокалист на Найтуиш.Ще си партнирате с Анеттткатаа!" xD *тъпоо*, а другото..ми ддз, нищо не ми хрумва..
20. От кой отбор си? - Ливърпул рулз, ве!
21. Мислиш ли,че бог съществува? - no comment xD
22. В какво/кого вярваш? - В Найтуиш. Smile
23. Каква музика слушаш? - Всякаква..напълно всякаква.. Wink
24. Обичаш ли да мечтаеш? - Даам, разбира се Smile
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? - Някои да, някои - не.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? - Амии...страх ме е..да загубя приятелите си..защото ще умра..съответно може би ме е страх от смъртта xD.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? - Ами..зависи..в някои отношения - може би да..но в други.. - съвсем не!
28. Какво мислиш за възрастните/децата? - Възрастните нищо не разбират! Very Happy Децата рулират! xD
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? - С кои, ве?
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? - На Деяя xD *гууш*
31. Твоето мото? - Въй, бях забравил, че съм човекът без мото.. може би .. "Всичко е относителнo"?? xD
32. Би ли сменил пола си? Защо? - Oмг, не.. така си е добре хD
33. Обичаш ли животните и малките деца? - Амии..да..ъфкорс Wink
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? - Които наистина обичам - да Wink
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? - Ами, когато съм в емовско настроение...чувства се излишен в някои разговор илии..когато съм навън с приятели..ддз xD
36. Къде най-често може да те срещне човек? - На луната Very Happy
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? - Никога, защото знам какво ще измисля..xD
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? - Ами..да кажем, че да..ии да, страшно много държа.. Wink
39. Какъв не искаш да бъдеш? - Аутсайдер.
40. Какво те вбесява най-много? - I dont know man.. Very Happy
41. Идеалист ли си? - Никак..
42. Какви хора харесваш? - Искрени, добри, открити, честни..радвам се, че имам много такива в живота си (hug)
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? - Външно или вътрешно? *избягва въпроса xD*
44. Можеш ли да си внушиш всичко? - Да..мн се дразня на себе си, заради това..
45. Завиждаш ли на някого? - Нем.. Smile
46. Расист ли си? - Ъм..понякога xD
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимто ти ястие? - Мии..ддз...пуканки?? xD
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? - Не..
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? - Премахвам Wink
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? - НЕ...!
51. Коя е любимата ти държава? - Не знам, все още..
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? - Омг, не, не съъм ходил в България xD..Бил съм в Румъния и Гърция само, мисля..
53. Можеш ли да пазиш тайна? - Мога.
54. Какво значи според теб търпение? - Съобразителност.
55. Имаш ли комплекс за малоценност? - Нем Smile
56. А мания за величие? - Ни най-малко.
57. Искрен ли си с хората? - Доколкото мога.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? - Това, че съм бързо избухлив..
59. Смяташ ли, че те подценяват? - Понякога, някои.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? - Да, за съжаление..това, което съм си мислел за някои хора при пръв поглед после ми се струва смехотворно..
61. Често ли грешиш в преценките си? - За хората, да..
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? - Да, Барак Обама е негър! хD
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. - Няма такива..соркъ xD
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? - Негов избор..чувствата са си неговите и негативизъма, също.. Wink
65. Какво мислиш за утрешния ден? - Надявам се да бъде все по-добър.. *да, ве* xD
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? - Досадници..гледам да не мисля за тях като за такива..уж всички тр да получават, това което ти дават..подмазвачите..ъъ, може ли без комент? Very Happy
67. Какво според теб е лъжата? - Измяна..?!
68. Би ли сменил стар приятел за нов? - Да..бих..СТАР за НОВ, обаче!
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? - Доброто..то лошото само си се набива на очи..
70. Би ли сменил родителите си? - Нем..
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? - Зависи.
72. Някога бил ли си истински нещастен? - Да..мн често..
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? - МИ принципно не бих, ама знае ли човек.. Very Happy
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? - Наркотиците са тъпи..алкохола..може би не чак толкова.. Very Happy
75. Какво мислиш за противополжния пол? - Ами..дъ бест Ъъ..много дълъг лексиконн.. 66243
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? - Мии..ще я зарежа, няма смисъл никва връзка да се гради на лъжи.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? - Ако мога..
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? - Ооо, не знам..
79. Имаш ли идол? Кой е той? - Ами...нз, може би...някой от найтуиш...Анет?? *wasntme* xD
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? - Дам Very Happy
81. Дразни ли те този въпрос? - Не..
82. А този? - Мне.. xD
83. А какво мислиш сега зда търпението? - Същото.
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? - Всички са мнн яки и ги обичам страшно много! (hug) (hug) (hug)
85. Дата на попълване: 14.07.2009
86. Честно ли отговори на въпросите? - Даммм.. Smile

Last edited by .nightwish.<333 on Wed Jul 29, 2009 6:00 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Dark AngeL

Dark AngeL

PostSubject: Re: Ъъ..много дълъг лексиконн..   Ъъ..много дълъг лексиконн.. Icon_minitime1Tue Jul 14, 2009 10:36 pm

01. Как се казваш? - Вяра
02. Кои са никовете, които използваш? - Всеки път различни, според настроението ..
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? - Името - нее .. ника - ми не особено но не се сещам за нищо ..
04. На колко години си? - 13
05. Коя зодия си? - Овне
06. Какво е твоето хоби? - Приятели (хоби?!), twilight, музика и комп
07. Кой е любимият ти филм? - амм twilight ?! lol! *зарибена*
08. Имаш ли брат или сестра? - нещо подобно на брат
09. Имаш ли домашен любимец? - не ама адски много искам кучее Ъъ..много дълъг лексиконн.. 344617
10. Какъв е любимият ти цвят? - ми аз си падам повече по комбинациите .. розово+черно, бяло+черно, розово+бяло
11. Кой е любимият ти предмет в училище? - математика *признава си* Ъъ..много дълъг лексиконн.. 680847
12. В кой град живееш? - Бургас
13. Какво мислиш за приятелството? - амии .. смисъла на живота ..
14. А за любовта? Защо? - другия смисъл на живота .. но при любовта получаваш и приятелл Ъъ..много дълъг лексиконн.. 66243
15. Какво според теб е животът? - ми нз .. винаги съм го приемала като шанс да изживееш мн яки моменти
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? - .. мм ще стана лесбийка .. Very Happy
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? - Мии май предпочитам само да ходя за да не е скука ама без учене ..
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? - мне .. опитвала съм ама стават тъпи .. по-лесно е по телефона ..
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? - ми писмо ще е мн яко от някой забравена приятелка илиии приятел * Ъъ..много дълъг лексиконн.. 66243 * .. а пък не бих искала някое гневно ама поне ще мога да си го изгоря ..
20. От кой отбор си? бг - левски иначе за манчестър юнайтедд lol! Dance
21. Мислиш ли,че бог съществува? - да .. но малко гадно, че се сещам за него само като се нуждая от нещо ..
22. В какво/кого вярваш? - в истинската любов .. все още в никого ..
23. Каква музика слушаш? - всякаква .. общо взето каквото си харесам ..
24. Обичаш ли да мечтаеш? - Мнооого Ъъ..много дълъг лексиконн.. 66243
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? - Някои от тях .. повече са невъзможни
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? - Предпочитамм да пропусна ..
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? - Не, не и не!! Никога няма да се държа с тях като цитирам " патка заспала" ..
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Децата саа .. мн истински и честни .. а възрастните са едни пораснали деца, малко позабравили истината ..
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? .. Ъм .. възрастните ли? Само с някои .. каито се държат по спокойно и не им пука за последствията ..
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? - Пред себе си .. малко късно, но ДА.. на Дея и Йонито .. (колкото и да се опитвам да си мълча не става .. xD)
31. Твоето мото? - Ъм .. нз .. Винаги напред и нагоре!
32. Би ли сменил пола си? Защо? - Ми не ..травестит?! ъъ ..
33. Обичаш ли животните и малките деца? ДАа ... мн мн мн мн .. децата са ми слабостт .. lol!
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? - Да .. естествено .. Ъъ..много дълъг лексиконн.. 66243
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? - Даа .. ми защото си втълпявам някви работи ..
36. Къде най-често може да те срещне човек? - По главната .. или в нас
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? - Да .. всеки ден .. както казах - любовта и приятелите
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? - Дам .. адски многооо Ъъ..много дълъг лексиконн.. 669149
39. Какъв не искаш да бъдеш? - Лицемер .. мисля, че успявам да не съм ..
40. Какво те вбесява най-много? - Лицемерието Very Happy
41. Идеалист ли си? - Не ..
42. Какви хора харесваш? - Истински и неподправени
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? - Няма идеален .. но аз обичам и някои недостатъци на хората ..
44. Можеш ли да си внушиш всичко? - Да ..
45. Завиждаш ли на някого? - Мне ..
46. Расист ли си? - Предубедена съм към някои народи, но расист - не ..
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? - Мии не ям с удоволствие .. иначе - McDonald's
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? - Не ..
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? - Нито едно от двете - игнорирам ги ..
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? - нее .. всеки си е уникаленн tongue
51. Коя е любимата ти държава? - Нямам идея, но не е България .. не съм пътувала достатъчно, за да кажа
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? - ъъ?! Very Happy май не съм още
53. Можеш ли да пазиш тайна? - Определено да.
54. Какво значи според теб търпение? - готовност да изслушаш друг ..
55. Имаш ли комплекс за малоценност? - Не
56. А мания за величие? - Мне
57. Искрен ли си с хората? - Не винаги Ъъ..много дълъг лексиконн.. 49280
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? - Да се науча да си затварям устата на време ..
59. Смяташ ли, че те подценяват? - Ми не .. не съм се замислила
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? - Не мисля
61. Често ли грешиш в преценките си? - Ми не .. мога да ги преценя дотолкова дали искам да контактувам с тях ..
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? - Дамм
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска. - Не ми стиска tongue Very Happy
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? - Мии ако не държа на него няма да ми пука ..
65. Какво мислиш за утрешния ден? - Ново начало *6 днии* Dance
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? - Мн мн мн ме нервят .. искат само внимание
67. Какво според теб е лъжата? - Нещо хипер гадно ако е ненужно ..
68. Би ли сменил стар приятел за нов? - Да .. осъзнах, че старите ми приятели са доста по .. незадълбочени (ъ?!) Very Happy
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? - Каквото покажат .. мпс оф tongue
70. Би ли сменил родителите си? - Понякога много ми се иска, но си ги обичам Ъъ..много дълъг лексиконн.. 8425

71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? - Ми ако не е трябвало .. сигурно е тайна .. така че най-вероятно не .. но ако нещо мн важно зависи от това - да ..
72. Някога бил ли си истински нещастен? - Да, но съм била и истински щастлива ..
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? - Не .. гадно е и няма смисъл да се правиш на готин ..
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? - Наркотиците ти отнемат живота, а пък алкохола е як като си с мн хора ..
75. Какво мислиш за противополжния пол? - Обичам ги Ъъ..много дълъг лексиконн.. 669149
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? - Бих го зарязала, явно харесва повече друга ..
77. Винаги ли държиш на дадената дума? - Да ..
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? - Нямам идея ..
79. Имаш ли идол? Кой е той? - Нямам .. по малко от няколкоо човека ..
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? - Мда .. скучно ми е xD
81. Дразни ли те този въпрос? - Мне
82. А този? Не .. Мога така до утре Very Happy
83. А какво мислиш сега зда търпението? - Ъ .. същото ...
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? - Много яки и някои от тях много мъдри Ъъ..много дълъг лексиконн.. 669149
85. Дата на попълване: 14.07.2009 /23:36/
86. Честно ли отговори на въпросите? Дамм Ъъ..много дълъг лексиконн.. 344617

Уф .. пръстите мии Very Happy
Back to top Go down
Teen Spirit

Teen Spirit

PostSubject: Re: Ъъ..много дълъг лексиконн..   Ъъ..много дълъг лексиконн.. Icon_minitime1Fri Jul 24, 2009 5:28 pm

01. Как се казваш? Галя.
02. Кои са никовете, които използваш? Teen Spirit, Smooth Criminal, Billie Jean, Prophecy_girl
03. Харесваш ли името си? А ника? Знаеш ли откъде произхождат те? Ами първите три ника са от песни на М.Джексън и Нирвана, а името ми не го харесвам, ама какво да се прави.
04. На колко години си? 16, скоро правя 17, по дяволите. Very Happy
05. Коя зодия си? Везни
06. Какво е твоето хоби? Слушам музика, пиша, излизам с приятели.
07. Кой е любимият ти филм? Seven с Морган Фрийман, както и всичко с Джони Деп и Тим Бъртън.
08. Имаш ли брат или сестра? Не.
09. Имаш ли домашен любимец? Да, котка.
10. Какъв е юбимият ти цвят? Лилаво.
11. Кой е любимият ти предмет в училище? Определено литературата.
12. В кой град живееш? Сливен.
13. Какво мислиш за приятелството? Най - хубавото нещо на този свят.
14. А за любовта? Защо? Не съм я изпитала - онази истинската, за която хората живеят и умират. Още нямам мнение.
15. Какво според теб е животът? Ако бях Господ, щях да ти кажа. Предполагам, начин да покажеш кой си или просто един шанс.
16. Какво ще направиш,ако смъртният ти враг те целуне? Нямам смъртни врагове, а и целувки не отказвам.
17. Обичаш ли да ходите на училище?Защо? Понякога, когато не всички са ми противни.
18. Обичаш ли да пишеш писма?Ако да,на кого и защо? Не особено. Като воденето на дневник е - мързелът е символ на прогреса. Very Happy
19. Кое е мечтаното за теб писмо, и кое не би искал никога да получиш? Не обичам писма, предпочитам очи в очи, каквото и да е.
20. От кой отбор си? Където е Бербатов и аз съм там. Very Happy
21. Мислиш ли,че бог съществува? Не. Той може и да съществува де, ама без църквата щеше да му е по - добре. Че и на нас.
22. В какво/кого вярваш? В себс и, най - вече. В магията, във вълшебството, в малките неща. В съдбата.
23. Каква музика слушаш? Гръндж и рок от 80те, но по принцип почти всичко, с някои изключения.
24. Обичаш ли да мечтаеш? Разбира се.
25. Смяташ ли мечтите си за изпълними? Повечето от тях, да.
26. Страх ли те е от нещо?Ако да - от какво и защо? Да н загубя някой близък, или приятел.
27. Когато станеш родител ще подражаваш ли на твоите в отношението им към децата? Ако да/не - защо? На бъдещите деца ще им се пише лошо, ако стана родител. Не искам деца, а ако имам - ще ги възпитавам по свой начин.
28. Какво мислиш за възрастните/децата? Майкъл Джексън беше казал в едно интервю: Adults have let me down. Adults have let the world down. Това мисля и аз. А децата... днешния свят не е за тях.
29. Смяташ ли,че някога ще се разбереш с тях? С възрастните ли? Винаги съм била зрял човек, лесно се разбирам с всички.
30. Ако се влюбиш би ли го признал пред себе си? На кого би споделил? Не мисля, че ще призная на никого.
31. Твоето мото? Нямам мото, просто се старая да съм толерантна.
32. Би ли сменил пола си? Защо? Не. Харесвам си се момиче Very Happy
33. Обичаш ли животните и малките деца? Животните - да. Малките деца - не обичам ревливите и разглезени същества. Иначе нищо против, даже и аз се категоризирам като дете со известна степен.
34. Държиш ли се естествено пред хората, които обичаш? Да.
35. Чувстваш ли се някога излишен?Ако да - кога и защо? Да, доста пъти. Но тогава тихо си омитам парцалите. Човек трябва да знае кога не е необходим.
36. Къде най-често може да те срещне човек? В парка, на центъра.
37. Замисляш ли сте се някога над смисъла на живота? Ако да - какъв според вас е той? Няма верен отговор. за всеки е различно.
38. Имаш ли своя компания? Държиш ли на нея? Да, разбира се. Те са едни от най - важните хора в живота ми, заедно сме повече от 7 години.
39. Какъв не искаш да бъдеш? Като хората в сайта aha. bg.
40. Какво те вбесява най-много? Ох, хиляди неща ме вбесяват. Най - вече може би самочувствие без покритие.
41. Идеалист ли си? Донякъде.
42. Какви хора харесваш? Истински, а не фалшиви, претендиращи да са личности.
43. Какъв според теб трябва да е идеалният човек? Да е човек с главно "Ч".
44. Можеш ли да си внушиш всичко? О, да, сама се вкарвам в някакви филми и то доста често.
45. Завиждаш ли на някого? Случва се, но вече по - рядко, голям непукист съм станала.
46. Расист ли си? В никакъв случай.
47. Обичаш ли да си похапваш? Кое е любимото ти ядене? В момента бих си продала душата за малко ориз от китайския ресторант. Very Happy
А иначе яденето е едно от върховните удоволствия в живота ми. Very Happy
48. Мразиш ли някого? Ако да - кого и защо? Не, по - скоро презирам хората, които не са успели да ме разберат.
49. Какво правиш с враговете си - съюзяваш се с тях или ги премахваш? Игнорирам ги.
50. Опитваш ли се да подражаваш на някого? Опитвам се да НЕ подражвам.
51. Коя е любимата ти държава? Италия,
52. Ходил ли си там, и в кои други държави си бил? Да, ходила съм. Иначе - Англия, Малта, Италия, Холандия, Турция, Сърбия, сега ще ходя в Ирландия и Германия.
53. Можеш ли да пазиш тайна? Да.
54. Какво значи според теб търпение? Всичко това, което не съм. Very Happy
55. Имаш ли комплекс за малоценност? Абе преди ми се случваше, сега не.
56. А мания за величие? Не, не мисля, но и да имах, едва ли бих признала, нали? Very Happy
57. Искрен ли си с хората? Зависи с кого.
58. Би ли се превъзпитал? Какво би променил в себе си? Ще ми се да съм амлко по - висока. И да не се ядосвам така лесно. И да не действам прибързано.
59. Смяташ ли, че те подценяват? О, да. Истината е, че хората смятат някои за доста по - тъпи, отколкото всъщност са.
60. А ти преценяваш ли хората от пръв поглед? Не съм толкова безгрешна. Преценявам, но си оставям вратичка.
61. Често ли грешиш в преценките си? Случва се.
62. Знаш ли нещо, което никой друг не знае? Да, разбира се.
63. Напиши 3 неща, които никой не знае за теб... ако ти стиска.
Не мисля, че съм способна да търпя момче като гадже около себе си за повече от един ден. Very Happy
Маниачка съм на тема чанти (това някои го знаят)
Мечтая да стана писателка. Very Happy
64. Ако някой ти каже, че те мрази как би постъпил? "Добре. Прави каквото намериш за добре".
65. Какво мислиш за утрешния ден? Надявам се да е хубав. По - хубав от днес и по - красив от вчера.
66. Какво мислиш за досадниците? А за подмазвачите? Ш*бана работа.
67. Какво според теб е лъжата? Доста необходима понякога.
68. Би ли сменил стар приятел за нов? Не.
69. Какво търсиш в хората - доброто или лошото? Първо лошото.
70. Би ли сменил родителите си? На моменти изпитвам желание, да.
71. Би ли казал на някого нещо,което не е трябвало да му казваш? Само ако неволно се изтърва.
72. Някога бил ли си истински нещастен? Да, осми клас бях доста депресирана по едно време. Слава Богу, и това мина.
73. Би ли пропушил или вече пушиш ли?Ако да/не защо? Много рядко ми се случва, даже почти никога.
74. Какво мислиш за алкохола и наркотиците? Всичко е добре, в умерени количества. За наркотици - не, благодаря.
75. Какво мислиш за противополжния пол? За всеки индивид по различен начин мисля.
76. Как би постъпил,ако гаджето ти изневери? Ще му го върна тъпкано с най - добрия му приятел.
77. Винаги ли държиш на дадената дума? Да, или поне се опитвам.
78. Ако зависеше от теб, кои филми щяха да вземат оскар? Любимите ми. Very Happy
79. Имаш ли идол? Кой е той? Черти на характера от много хора, не само един, и не всичко.
80. Ще издържиш ли още 100 такива въпроса? Да, защо не.
81. Дразни ли те този въпрос? До известна степен.
82. А този? Не.
83. А какво мислиш сега зда търпението? Същото като и преди.
84. Какво мислиш за хората от форума - като цяло и конкретно за някои? Дея и Дара знаят колко мнго ги обичам, Манчо ми е адски симпатичен, Йонито също. Останалите не ги познавам.
85. Дата на попълване: 24.07.2009
86. Честно ли отговори на въпросите? Да. Smile
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ъъ..много дълъг лексиконн..   Ъъ..много дълъг лексиконн.. Icon_minitime1

Back to top Go down

Ъъ..много дълъг лексиконн..
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Много важна тема