Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

34-годишен американец роди дете!

Go down 
AuthorMessage
SunFlower_

SunFlower_

34-годишен американец роди дете! Empty
PostSubject: 34-годишен американец роди дете!   34-годишен американец роди дете! Icon_minitime1Fri Nov 07, 2008 8:12 pm

ПРЕДИ:
34-годишен американец роди дете! 0000049431-article
"Съпругата ми Нанси и аз сме напълно нормална, щастлива млада двойка. В живота ни няма нищо необичайно. Поне така беше, докато не решихме да си родим дете", разказва младият Томас Бийти от Орегон пред известното списание Advocate.

Макар че звучи невероятно, историята може лесно да бъде обяснена.

Томас е роден като жена. При промяната на пола си той си премахнал гърдите, но решил да остави яйчниците си и матката.

Благодарение на хормони развива повечето от мъжките полови характеристики. С инжекции с тестостерон натрупва телесна маса, получава окосмяване, гласът му загрубява.

Въпреки това тялото на Томас могло да прекара една бременност. Решението за частична операция се оказало полезно по-късно, когато поради заболяване била извадена матката на неговата съпруга, а Томас просто предложил своята. Заченал, от анонимен донор.

„Американските закони не изискват полът да се променя изцяло. Аз съм по закон мъж и законно съм женен за Нанси. За разлика от еднополовите бракове, ние имаме всички права на една хетеросексуална брачна двойка. Няма законови пречки да й родя дете“, обяснява Томас.

Той настоява, че желанието за дете не е нито мъжко, нито женско, а просто човешко. Мнозина не са съгласни с него и новината за „първия бременен мъж“ вече е главна тема в интернет форумите.

Позицияте на останалите обаче не са разколебали Томас и Нанси в желанието им да си имат дете. Бременността засега протича нормално, Томас носи момиченце в утробата си. Раждането се очаква за началото на юли.
-------------------------------------
СЛЕД:
Преди десет години Томас сменил пола си, оженил се и сега се сдоби със здраво момиченце, заченато чрез изкуствено оплождане на негова яйцеклетка

34-годишният американец Томас Бити, който преди десет години сменил пола си, е родил здраво момиченце в болницата на щата Орегон, предадоха информационните агенции.

Раждането е станало с цезарово сечение и е изтощило "майката". Томас и първата му рожба са добре и вече са в къщи.

Бащата-майка ще храни новороденото изкуствено, тъй като при операцията за смяна на пола млечните му жлези са били отстранени.

В миналото си Томас се е казвал Трейси. След като става мъж, той се жени и съпругата му Нанси го насърчава в желанието да си роди дете.

То е трябвало да бъде заченато чрез изкуствено оплождане на яйцеклетка на Бити с донорска сперма.

Съпругата му твърди, че семейството й с Томас и детето ще бъде напълно традиционно.
Back to top Go down

34-годишен американец роди дете!
Back to top 
Page 1 of 1