Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Униформи, вечерен час и още от МОН

Go down 
3 posters
AuthorMessage
SunFlower_

SunFlower_

Униформи, вечерен час и още от МОН Empty
PostSubject: Униформи, вечерен час и още от МОН   Униформи, вечерен час и още от МОН Icon_minitime1Sat Nov 08, 2008 9:22 am

Въвеждането на радикални ограничителни мерки, които да са част от новите правила за училищата, предвиждат от министерството на образованието и науката. Въвеждането на новите ограничения за ученици са мотивирани със слабата дисциплина сред учениците, пораждаща редица скандали и насилие в училищата.

Министър Даниел Вълчев съобщава пред пред вестник „24 часа“ , готвените нововъведения за българските ученици, които всъщност са присъствали в не толкова далечното минало. Сред пакета от мерки присъстват такива като, въвеждане на униформи, забрана за ползване на мобилни телефони, въвеждане на оценка за поведение, вечерен час и други.

Освен споменатите мерки, министър Даниел Вълчев предвижда и контрол върху джобните на учениците, като предложението му се състои в това, учители и родители заедно да определят размера им.

Въвеждането на оценка за поведение пък ще има предупредително-възспиращо действие, смята още министърът. Оценката трябва директно да рефлектира върху оценката за знания, за да може тя да има ефект, в противен случай, ако оценката бъде наложена само като порицание, то тогава се създава опасност тя да не постигне целите, които пораждат нуждата от въвеждането й, смята министър Даниел Вълчев. Окончателно решение по въпроса тепърва ще се взима, доколко оценката за поведение трябва да влияе върху дипломата.
Back to top Go down
Dark AngeL

Dark AngeL

PostSubject: Re: Униформи, вечерен час и още от МОН   Униформи, вечерен час и още от МОН Icon_minitime1Sat Mar 28, 2009 8:43 pm

Униформи, вечерен час и още от МОН 599940 Униформи, вечерен час и още от МОН 599940 Абе тия в ред ли са .... ?! Да съм си вкъщи в 20:00 часа ?! Аз да не съм на осем !! Имам чувството, че министъра са иска да заповядва и няма какво и измисля някакви глупости Униформи, вечерен час и още от МОН 396259 ! И за какво ми е на мен грозна, прозрачна и гадна униформа!!
П.П.: Айде някои нормален министър сложете, моля ви!!! SOS SOS
Back to top Go down
MSI[rock]

MSI[rock]

PostSubject: Re: Униформи, вечерен час и още от МОН   Униформи, вечерен час и още от МОН Icon_minitime1Sat Apr 04, 2009 7:57 pm

Вяра , съгласен съм с неудобрението относно униформите Shocked2 , за какво са ни?! Обаче да си отвън в 20:00 часа , без надзорник е опасно понякога...Това нз дали трябва да ви го казвам , но в отделението на майка ми са донесли труп , на прострелян няколко пъти младеж. *цялата история се развива около братята Рижи, май*
А да знаеш , престъпленията стават през деня , представи си през нощта какво би било . Не че не обичам да стоя навън , обаче наистина е опасно. Особено ако си някъде в центъра , с тея улички , завойчета...Има наркомани и крадци навсякъде. Спомняш си как взеха на Стайков телефона , това даже беше преди 20:00, беше пред даскалото! Опасно е ... Тук вече има смисъл! В "Славейков" е не по-малко опасно , пълно е с наркомани по училищата , крадци..Има хора които убиват животни брутално , защо да не убият човек. *не искам да ви казвам как го правят , но вкарват пиратки в ъмм Sad нали...отзад...нали...и животните направо умират като гръмнат* Веднъж изпращах Мартин в центъра до тях , когато минаха някви и замалко да ни откраднат телефоните и парите . Знам , че е гадно да се прибираме в 8 ама е по-безопасно .
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Униформи, вечерен час и още от МОН   Униформи, вечерен час и още от МОН Icon_minitime1

Back to top Go down

Униформи, вечерен час и още от МОН
Back to top 
Page 1 of 1