Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Какво да правя тук?

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

Какво да правя тук? Empty
PostSubject: Какво да правя тук?   Какво да правя тук? Icon_minitime1Sun Nov 16, 2008 1:16 pm

Тук ще има различни теми, в които да слагаме снимките си... И не само наши, а и на природата, която снимаме или нещо друго... Каквото решите... А когато форумчето се разрастне (а аз искрено се надявам това да стане) можем да си организираме дори и конкурси за "Най-добра снимка" ... Ами грабвайте фотоапаратите и BE HAPPY Very Happy

*Също така ми хрумна, че можем да обсъждаме фото техниката и да даваме съвети на хората, които се колебаят между дадени фотоапарати, триножници, обективи, светкавици и всякакви други джаджи. lol! by SunFlower_
Back to top Go down
Smile

Smile

PostSubject: Re: Какво да правя тук?   Какво да правя тук? Icon_minitime1Wed Apr 01, 2009 5:56 pm

Смятам идеята за много добра. Искам само да попитам ( нищо лично ) вие колко раазбирате от фотография и фототехника? Не се правя на голямата надувка, която знае, но ние вкъи имаме -
няколко статива, една светккавижа за фотоапарат, два статива с всеткавици, 2 отражателни чадъра ( бели ) един милард обективи за фотоапарата на баща ми, защото на моя не ми се сменят 9 неговият е Nikon D300, най - добрия според мен ) и така се... питам само...
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

PostSubject: Re: Какво да правя тук?   Какво да правя тук? Icon_minitime1Wed Apr 01, 2009 6:04 pm

Ами аз съм много назад с материала. Просто ми светна, че фотографията ме кефи миналата година и... Very Happy Иначе съвсем наскоро тръгнах и на курсове, само че учителя, миличкия, постоянно се отплесва от фотографията и обсъждаме от мода до мобилни оператори Laughing Абе с една дума опитът ми е абсолютно минимален, само на книги горе/долу. Имам Nikon D80, само че ми е чисто нов и дори не съм прочела инструкциите още. Обективът ми е 70-300mm, а светкавицата си е вградена...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Какво да правя тук?   Какво да правя тук? Icon_minitime1

Back to top Go down

Какво да правя тук?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Какво да правя тук?
» Какво да правя тук?