| Стиловете музика | |
|
+5Beautiful*Dirty*Rich kca Under My Skin ^^ SunFlower_ Edward[love]Bella 9 posters |
Author | Message |
---|
Edward[love]Bella Admin
| Subject: Стиловете музика Sun Nov 16, 2008 1:21 pm | |
| Е .. какво мислите? Какво най често слушате и за кое мислите че е абсолютен боклук? Метал, рок, рап, хаус, поп...? Какво е мнението ви за различните стилове? | |
|
| |
SunFlower_
| Subject: Re: Стиловете музика Sun Nov 16, 2008 1:48 pm | |
| Аз засега няма да коментирам (мързел, какво да го правим...). Обаче много се надявам да се оформи една хубава дискусия като тази към втора - трета страница... (т`ва е форума на наш`то даскало, ама не го давам само заради това, дори не съм регната там...Въпросът е, че хората се изслушваха, даваха свястни аргументи и просто се водеше истински разговор без кавги...) Та...надявам се и тука да обсъдим темата малко по - обширно, а не да казваме "Моят любим стил е еди кой си" и дотам... | |
|
| |
Under My Skin ^^
| Subject: Re: Стиловете музика Sun Nov 16, 2008 2:08 pm | |
| Аз слушам всичко без чалга,народна,опера,хеви метъл.Просто не ми допадат тези стилове.Попринцип слушам метъл,ама определено не този,където си дерат гърлата и е ужасно направо! :pale: .Народната-хич не ме влече,защото този стил просто не е по вкуса ми. Операта - според мен е ужасна!Направо ние до нас имаме оперна певица, която надува гайдата в 5 часа сутринта и направо е ужасно (не само заради това не харесвам операта). А чалга/поп фолк-това е най-ужасната музика според мен.Просто е много гадна и лошото е,че започват все повече и все повече деца да я слушат... :pale: Но,това си е мое мнение.Ако някой харесва един от стиловете,които не харесвам, да не го приема лично. | |
|
| |
SunFlower_
| Subject: Re: Стиловете музика Sun Nov 16, 2008 2:52 pm | |
| - Candy_girl wrote:
- Аз слушам всичко без чалга,народна,опера,хеви метъл.Просто не ми допадат тези стилове.Попринцип слушам метъл,ама определено не този,където си дерат гърлата и е ужасно направо! :pale: .Народната-хич не ме влече,защото този стил просто не е по вкуса ми. Операта - според мен е ужасна!Направо ние до нас имаме оперна певица, която надува гайдата в 5 часа сутринта и направо е ужасно (не само заради това не харесвам операта). А чалга/поп фолк-това е най-ужасната музика според мен.Просто е много гадна и лошото е,че започват все повече и все повече деца да я слушат...
:pale: Но,това си е мое мнение.Ако някой харесва един от стиловете,които не харесвам, да не го приема лично. Като цяло съм съгласна с теб... Също не харесвам няк`ви бабки с китка зад ухото да пеят на гърло, ама имаше една песен с народни мотиви, обаче едновременно с това - някакъв съвременен инструментал, която показваше цялата красота и възможностите на женския глас. Ама нещо друго ми стана много смешно - къде се е чуло и видяло опера с гайди?!? Е, обикновените опери и аз не ги харесвам, но има някои добри рок-опери. А, между другото не в хеви метъла се крещи прекалено много, а в дет метъла (и аз не слушам тия дандании, то не е музика т`ва ми няк`во недоразумение...) | |
|
| |
Under My Skin ^^
| Subject: Re: Стиловете музика Fri Nov 21, 2008 8:56 pm | |
| - Deya wrote:
- Candy_girl wrote:
- Аз слушам всичко без чалга,народна,опера,хеви метъл.Просто не ми допадат тези стилове.Попринцип слушам метъл,ама определено не този,където си дерат гърлата и е ужасно направо! :pale: .Народната-хич не ме влече,защото този стил просто не е по вкуса ми. Операта - според мен е ужасна!Направо ние до нас имаме оперна певица, която надува гайдата в 5 часа сутринта и направо е ужасно (не само заради това не харесвам операта). А чалга/поп фолк-това е най-ужасната музика според мен.Просто е много гадна и лошото е,че започват все повече и все повече деца да я слушат...
:pale: Но,това си е мое мнение.Ако някой харесва един от стиловете,които не харесвам, да не го приема лично. Като цяло съм съгласна с теб... Също не харесвам няк`ви бабки с китка зад ухото да пеят на гърло, ама имаше една песен с народни мотиви, обаче едновременно с това - някакъв съвременен инструментал, която показваше цялата красота и възможностите на женския глас. Ама нещо друго ми стана много смешно - къде се е чуло и видяло опера с гайди?!? Е, обикновените опери и аз не ги харесвам, но има някои добри рок-опери. А, между другото не в хеви метъла се крещи прекалено много, а в дет метъла (и аз не слушам тия дандании, то не е музика т`ва ми няк`во недоразумение...) Да де,дет метъл.Направо само като ги чуя и подивявам.Както казваш ти,тва не е музика!Та в България бяха Kiss!Направо те така си дерат гърлата и са такива мноу луди изглеждат!Нз откъде е дошъл тоя стил,ама къса нервите на някои.Нищо лично,ама просто не харесвам тия стилове! | |
|
| |
kca
| Subject: Re: Стиловете музика Wed Apr 01, 2009 11:16 pm | |
| Попринцип слушам метъл, рок, поп, но и другите стилова са хубави | |
|
| |
Beautiful*Dirty*Rich
Posts : 112 Join date : 2009-04-08 Age : 28 Location : Konoha
| Subject: Re: Стиловете музика Fri Apr 10, 2009 8:29 am | |
| Значи... И аз не съм фенка на народното, операта чалгата (много ясно). Между другото на хевито никой не се дере. Много е приятен стила, стга да си го чувал все пак . Та значи... Ам съм с хеви и нео метъл, пънк, пънк-рок, маааааалко поп-рок. | |
|
| |
Darkness4Ever
Posts : 199 Join date : 2009-04-06 Age : 28 Location : СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА
| Subject: s Fri Apr 10, 2009 9:16 am | |
| И аз съм напълно съгласен с Дея и [~SunShinE~] Наистина death metal-a е просто дерене на гърла. Тез, които го харесват е само защото е някфо откачено иначе и на тях не им хар.
Кирилизирано by SunFlower_ | |
|
| |
Under My Skin ^^
| |
| |
Darkness4Ever
| Subject: Re: Стиловете музика Fri Apr 10, 2009 10:03 am | |
| Ем ти май. То просто щото не бях влизал и все още не ти се беше опраил name-a sry Кирилизирано by SunFlower_ | |
|
| |
Beautiful*Dirty*Rich
| Subject: Re: Стиловете музика Fri Apr 10, 2009 10:15 am | |
| | |
|
| |
Darkness4Ever
| Subject: Re: Стиловете музика Fri Apr 10, 2009 10:23 am | |
| мн ясно чалга съкс и нацистите да мрат | |
|
| |
Beautiful*Dirty*Rich
| Subject: Re: Стиловете музика Fri Apr 10, 2009 10:28 am | |
| А така. И хайде все пак нещо по темата и аз да драсна... Може да се отбележи, че има 2-3 песни техно и хаус, които биват. Но само толкова. П.С.: Ако Зорница ме чуе, ще умра... Ще бъда жестоко убита... | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
Beautiful*Dirty*Rich
| Subject: Re: Стиловете музика Fri Apr 10, 2009 11:01 am | |
| Не е много сигурно | |
|
| |
immature.
| |
| |
KINGSIZE
| Subject: Re: Стиловете музика Fri Apr 10, 2009 11:21 pm | |
| - Pr0_Skat3r wrote:
- мн ясно чалга съкс и нацистите да мрат
Ммм...определено няма да си допаднем с теб,що се отнася до второто която каза. | |
|
| |
Darkness4Ever
| Subject: Re: Стиловете музика Sat Apr 11, 2009 8:19 pm | |
| Абе ти добре ли си, как тък?!?! Да не си нацист??? Ако си тауф да мреш в ада Кирилизирано by SunFlower_ | |
|
| |
KINGSIZE
| Subject: Re: Стиловете музика Sat Apr 11, 2009 8:21 pm | |
| Даа обстановката е проста.Да съм казал че съм Nazi?А ти като си големия патриот поне пиши на кирилица бе!
Last edited by KINGSIZE on Sat Apr 11, 2009 8:35 pm; edited 3 times in total | |
|
| |
Darkness4Ever
| Subject: Re: Стиловете музика Sat Apr 11, 2009 8:23 pm | |
| Просто поне 2-3 пъти съм писал, че неам кирилица...
Кирилизирано by SunFlower_ | |
|
| |
Darkness4Ever
| Subject: Re: Стиловете музика Wed Apr 15, 2009 6:44 pm | |
| ние 2-та преварнахме стрницата в караница таа аз слушам наи вече метал,но харесвам и други стилове но предимно метал | |
|
| |
Beautiful*Dirty*Rich
| Subject: Re: Стиловете музика Thu Apr 16, 2009 2:36 pm | |
| Сега се чудя кого на обърна на YTR и кой да прилича на мен... Чалга SUX и метъл RLZZZZZZZ!!!!... OK? | |
|
| |
Darkness4Ever
| Subject: Re: Стиловете музика Fri Apr 24, 2009 8:48 pm | |
| тази стрница много си прилича със "чалга вс метъл"защото едните слушат чалга а др-те метъл няма средно...но аз вече слушам всичко без чалга | |
|
| |
Teen Spirit
Posts : 104 Join date : 2009-04-24 Age : 32 Location : Сливен
| Subject: Re: Стиловете музика Sat May 09, 2009 8:29 pm | |
| Отворена съм към всякакви стилове музика. Най - много стария рок и гръндж. Не знам кой беше писал, че слуша метъл, но не слуша Kiss. Трябва да ви кажа, че това са легенди, и ако не ги харесвате, значи сте против метъла в най - чистата му форма. Хаус, техно... за мен това е най - глупавия стил музика. Това е същото като да се куълчиш на чалгата, само дето киснеш в одимената дискотека цяла вечер да слушаш не някой талантлив ди джей, ами омразното техно. За хауса, няма изобщо да говоря. Музика без душа е най - точното определение. Чалга също не слушам, в половината песни се пее как не можеш да живееш без даден човек. Всеки без всекиго може да живее ако се опита, поне аз така смятам. Слушам и хеви и дет метъл, хубави стилове са, грешно е твърдението, че избиват на агресия, аз докато ги слушам се успокоявам, направо ме изцедяват. Това е, имам много широк спектър на поносимост към всякаква музика. И все пак, ако ми говорите за недостатъци на Guns и Nirvana, няма да се разберем. | |
|
| |
Under My Skin ^^
| Subject: Re: Стиловете музика Sun May 10, 2009 1:46 pm | |
| - Teen Spirit wrote:
Не знам кой беше писал, че слуша метъл, но не слуша Kiss. Трябва да ви кажа, че това са легенди, и ако не ги харесвате, значи сте против метъла в най - чистата му форма. Хаус, техно... за мен това е най - глупавия стил музика. Това е същото като да се куълчиш на чалгата, само дето киснеш в одимената дискотека цяла вечер да слушаш не някой талантлив ди джей, ами омразното техно. За хауса, няма изобщо да говоря. Музика без душа е най - точното определение.
I was made fot lovin' you babe... (rock) Ъм,мисля,че Кис са хард рок.На същото мнение съм за хауса и техното | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Стиловете музика | |
| |
|
| |
| Стиловете музика | |
|