| Дея: Да ви се представя... | |
|
|
Author | Message |
---|
SunFlower_
| Subject: Дея: Да ви се представя... Sun Mar 22, 2009 9:46 am | |
| Име и прякор: Дея - име, Монк - прякор, сътворен на лагера миналата година, поради простата причина, че стаята ни беше мн подредена и нокех спирт (че накъде в хотел без спирт?!)
Възраст: 12
Характер: Адски мн обичам животни, бих умряла за тях; обичам музика; обичам си компа; още повече си обичам приятелите - дори и да сгафя нещо то никога не е било с цел да нараня някого. Не се сърдя - може да ме наранят, но не говоря за това, не правя скандали, а просто съм много тъжна (Всъщност аз никога не започвам скандалите)... Не мразя, не се цупя, не завиждам, не съм отмъстителна, досега няма човек, на когото не съм простила за каквото и да е било... Гледам да се съобразявам, като цяло съм усмихната и мн рядко плача... Въпреки това, когато се случва винаги крия сълзите си... Не, че според мен да плачеш, или да те е страх е лошо, това си е абсолютно нормално, но не мисля, че е работа на другите... Не съм особено общителна, когато става въпрос за запознанства с нови хора, но за близките си бих дала всичко от себе си и дори Луната бих им свалила (доста често правя неща за тях, с горе - долу същата трудност). Всяко нещо, с което се захвана изпипвам АДСКИ много (Е, освен ако не е някоя тъпа домашна – въпреки, че и за проекти си скъсвам нервите). Не се хваля наляво - надясно, не се карам, освен с най - близките си, ест, не клюкаря (мраазя клюкарите). Много хора ми се доверяват и сподалят с мен, защото аз ги разбирам, помагам с каквото мога и не издавам... Но някога всички тези техни настроения (най - често споделят за лошите неща) ми идват вповече, много от дните съм със скапано настроение, точно защото разбирам как се чувстват приятелите ми... Много съм шантава и палава, особено когато съм на село. Изключително е яко, че там няма обхват и... излизам с приятели сутрин, обикаляме из горите, спускаме се в по - полегатите пропасти, палим огньове, като крадем съчките на гадните бабки, чупим джамовете на пияницата на селото, абе измисляме всевъзможни простотии, прибираме се към 2 наобяд, целите в драскотини и излизаме отново следобяд. Върха е! Адски много обичам приключенията. И въпреки, че съм такава панта в училище се държа наистина сериозно и съм(бях) пълна отличничка. (Скоро получих първата си двойка – за без домашно и... ) Хората се чудят как толкова се преобразявам, но тук не става въпрос за лицемелие - аз просто знам кога е време за игри и кога - да бъдем сериозни. При мен нещата се получават естествено, нямам нещо като график за деня примерно, не знам какво ще ям след 15 минути дори... Обаче това не винаги е хубаво, защото като се оговарям дали ще излизам с някого примерно аз казвам: "Ми ще видим", защото не знам колко време ще ми отнеме работата и дали ще ми се излиза и т.н... Хората не са особено доволни да получават този отговор... Друго лошо – когато премълчавам, че са ме разочаровали горчилката си остава в мен и след време мога да обвиня пресилено. Казвали са ми, че не си правя каквото си искам, независимо как се чивстват другите. Ами има и такива моменти – не може постоянно да мислиш кой, как, къде... Освен това вкъщи нещата ми са доста разпиляни. Много се изнервям, когато ми е разхвърлено, но... А когато съм на лагер винаги моята стая е най - подредена... Как става тоя номер?!?
Хобита: Обичам да слушам музика, да пея, да седя на компютъра, да излизам с приятели, много обичам да чета, стига да има интересна книга до мен (при всички положения фентъзи роман). Обичам да се занимавам с животни, само че адски ме е страх от насекоми, буболечки и т.н. Голямо хоби ми е фотографията, но не съм особено добра и когато разглеждам фотофоруми направо ми се плаче Обичам да...м...това е трудно за обяснение...С две думи да правя от нищото - нещо. Примерно да превърна обикновена чаша в най - готината чашка за моливи на света, или една обикновена работна папка в прелестно красив дневник, или дори кутия за обувки, облепена в салфетки да ми служи за прибиране на тоновете джаджи... А, относно джаджите... Събирам много такива: красиви мидички, мн готини етикети, мънички шишарки, сухи лста, дори имам малко, красиво парченце втвърдена смола, която си пазя от детската градина ХD
Снимка: Цък
Аз бях абсолютно откровена с вас и ви моля да постъпите по същия начин...
Last edited by SunFlower_ on Thu Apr 09, 2009 7:56 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Dark AngeL
| |
| |
Beautiful*Dirty*Rich
Posts : 112 Join date : 2009-04-08 Age : 28 Location : Konoha
| Subject: Re: Дея: Да ви се представя... Wed Apr 08, 2009 9:26 pm | |
| Само на мен ли не ми излиза снимка, или наистина няма такова нещо? | |
|
| |
SunFlower_
| Subject: Re: Дея: Да ви се представя... Thu Apr 09, 2009 7:57 am | |
| Мм...нещо се беше повредила и сложих нова...ама тя е стара-от миналото лято хD. Не съм особено фотогенична... | |
|
| |
Beautiful*Dirty*Rich
| Subject: Re: Дея: Да ви се представя... Thu Apr 09, 2009 10:59 pm | |
| Добре... Аз знам как изглеждаш, но някой който не знае сериозно би се забъркал кое от двете си ти... | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| Subject: Re: Дея: Да ви се представя... Thu Apr 09, 2009 11:27 pm | |
| Kaк да ти кажа.. Другото "момиче" е леля и! | |
|
| |
SunFlower_
| Subject: Re: Дея: Да ви се представя... Fri Apr 10, 2009 7:08 am | |
| ОМГ ще и кажа, че си я помислила за момиче на 12 и ще се побърка от щастие хD | |
|
| |
Beautiful*Dirty*Rich
| |
| |
Darkness4Ever
Posts : 199 Join date : 2009-04-06 Age : 28 Location : СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА
| Subject: Re: Дея: Да ви се представя... Fri Apr 10, 2009 10:00 am | |
| Е то и аз не можах да ги различа, бре Ама сер ли е леля ти, фе??? Кирилизирано by SunFlower_ | |
|
| |
Beautiful*Dirty*Rich
| Subject: Re: Дея: Да ви се представя... Fri Apr 10, 2009 10:13 am | |
| Тонииии, пиши на кирилицааааа | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
Darkness4Ever
Posts : 199 Join date : 2009-04-06 Age : 28 Location : СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА
| Subject: Re: Дея: Да ви се представя... Fri Apr 10, 2009 10:21 am | |
| хуу де ще пиша просто стария ми комп неа кирилица и ся седнах на новия :П :Д | |
|
| |
Beautiful*Dirty*Rich
| Subject: Re: Дея: Да ви се представя... Fri Apr 10, 2009 10:26 am | |
| Така е по-добре | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
Dark AngeL