Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Йоанна: Нека да се представя и аз..

Go down 
5 posters
AuthorMessage
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

Йоанна: Нека да се представя и аз.. Empty
PostSubject: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1Sun Mar 22, 2009 10:12 pm

Име и прякор (ако имаш) : Амии .. имее: Йоанна Горанова Иванова.. Колкото до прякорите то от толкова много нз кои да напиша.. От къде да започна.. ами най разпространеният е Джониту .. От Joanna (името ми на английски) и от един мой мн "забавен съученик" ... От там има и Jonnie Walker .. Ходещият човек.. "пак от забавният ми съученик" и много много други..
Възраст: Амм .. на 14ти Февруари направих 13 години.. Абе 96та съм родена..
Характер: Ами.. от къде да започна.. Добре.. Първо: Колкото и банално вече да звучи много ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО обичам приятелите си .. Наистина бих направила всичко за тях. Иии ми е мн гадно когато съм скарана с някого за нещо дори и да не е по моя вина.. После.. Не се сърдя с векове, даже напротив. Т.е много бързо ми става гузно ии .. се предавам.. Ам.. Обожавам животните.. Всъщност имам даже куче - лабрадор на име Бари .. Въпреки че вече е в Сливен при баба ( за което мн се сърдя на МАМА) наистина бих умяла за него.. Crying Приятели .. животни.. хм.. Ами за друго от "добрите страни" - май няма.. Така към лошите.. Колко ли време ще ми отнеме.. Йоанна: Нека да се представя и аз.. 765366 Значи.. Понякога прекалено се старая да угодя на приятелите си обаче се оказва че в стараниео си съм направила нещо лошоо ии се побърквам направо.. Често се опитвам да се сдобря с "приятел" който въобще не го (сори за тва..) е*ава за мен ии ми става мн гадно че не се получават нещата ии .. не знам защо.. Приемам много навътре нещата когато някой ме обиди или каже че съм направила нещо лошо.. Често плача . Всъщност мн често се разтойвам за някакви дребни неща..и въпреки тва не обичам да го показвам.. Ужасно съм неорганизирана .. често в стаята ми цари хаус.. Хмм.. Последно време много "наранявам" ( не в буквален смисъл, не се бия xD) хората около себе си .. И наистина съжалявам за това.. Още повече, обаче съжалявам за това че не знам в какво греша .. Често съм няква мн дразнеща.. ама.. сори не го правя нарочно... Друго.. Не съм от най добрите в училище .. даже получих първата си двойка (по информационни .. и то защото говорех.. тъпа работа.. xD) Не съм от лесно влюбващите се (а пък съм родена на Св. Валентин.. ) .. В интерес на истината съм харесвала само едно момче. Освен тва не ходя да им се натискам или подобно.. Искрено се надявам и да не съм няква превзета патка (поне АЗ мисля че не съм) .. Пф.. да ви кажа то с 10-15 реда не мога да ви разкажа всичко за мен ама.. да кажем че това е достатъчно а ще се опознаем повече за напред..
Хобита: Какво обичам да правя.. Да слушам музика, да пея.. Йоанна: Нека да се представя и аз.. 241127 Да чета Здрач - книгата която "завладя сърцето ми" така да се каже.. толкова ми беше трудно да се разделя с нея .. сори че звуча толкова вманиа4ено (знам знам.. ще кажете, че е САМО книга .. ама не е точно так) ... Обичам да съм сред приятели.. Да играя с кучето си, абе да се занимавам с животни само да не са буболечки че.. пфф.. не ги харесвам.. Обичам да седя на компа.. Да ходя на плаж (отново с приятели) .. Да пазарувам.. абе к'во да ви кажа .. ОБИЧАМ си магазините.. Very Happy .. Абе.. май за друго не се сещам..
Снимка: Ето и грозната ми личност: (колкото и ЕМОвско да звучи съм си грозно, сами ще се уверите.. )

Йоанна: Нека да се представя и аз.. C5225798f0e7336caf39db8d6dd8d732_120x90
http://195.149.248.189:8080/2009-03-22/c5225798f0e7336caf39db8d6dd8d732

Сори ако съм ви уплашила .. xD .. Very Happy Very Happy Very Happy
Laughing Laughing Laughing
Това беше от мен.. :P
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

PostSubject: Re: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1Sun Mar 22, 2009 10:20 pm

Уоу, Джони, явно не си в настроение днес, бе мила? Ти се изкара чудовище - 3 реда хубаво и 15 лошо! Айде стига с емо стайла, щом те търпя 8 години, значи си супер Йоанна: Нека да се представя и аз.. 669149
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

PostSubject: Re: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1Sun Mar 22, 2009 10:30 pm

Хм.. точно от такова мнение се страхувах.. Ама.. Ти сещаш ли се за друго хубаво? Аз .. не ! .. Така че.. А и то при лошите редове има и някой друг хубав .. Wink tongue
Back to top Go down
Btv
Admin

PostSubject: Re: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1Sun Mar 22, 2009 10:35 pm

Омг!!Точно пък за хубавите..има още около 1000000 ,но да не изброяваме сега,нали не искам да бъгнем целия форум от едно мнение и то още в началото?!?! Dance
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

PostSubject: Re: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1Sun Mar 22, 2009 10:36 pm

Mанчоо манчо.. xD Very Happy
Back to top Go down
Btv
Admin

PostSubject: Re: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1Sun Mar 22, 2009 10:38 pm

Мда? (флууд рулз) Very Happy
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

PostSubject: Re: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1Sun Mar 22, 2009 10:44 pm

Пфф.. осакатихте ми представянето ейй!!!!! Laughing
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

PostSubject: Re: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1Sun Mar 22, 2009 11:12 pm

Ама не ви е срам! Айде марш в лафчето!! Как ме сърбят ръчичките да изтрия тая простотия... Ама айде няма, нали съм добричка Йоанна: Нека да се представя и аз.. 49280
Back to top Go down
Beautiful*Dirty*Rich

Beautiful*Dirty*Rich

PostSubject: Re: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 9:36 pm

Че изтрий я, кой ти пречи?!
Иначе... Мислех, че не си емо, Джони... ( Laughing моля ти се, не го приемай навътре) Наистина мноооооого малко хубаво си написала и мнооооооооооооооого лошо. Като го прочета още 3 пъти, ще едитна да ти кажа страничните впечатления за хубавото в теб... Smiling
Back to top Go down
http://www.vbox7.com/play:8a435047
Darkness4Ever

Darkness4Ever

PostSubject: Re: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1Wed Apr 15, 2009 6:41 pm

Абе кво ви пука тя кфо е писала за себе си?? Тя може да се изкара демон, ама вие знаете че не е тай.Гледаите я както си я виждате секи ден Smile
Back to top Go down
http://www.НеГоПомня.bg
Sponsored content

PostSubject: Re: Йоанна: Нека да се представя и аз..   Йоанна: Нека да се представя и аз.. Icon_minitime1

Back to top Go down

Йоанна: Нека да се представя и аз..
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Дея: Да ви се представя...
» Къщата на Йоанна..