Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Скина (Коментари)

Go down 
+4
Beautiful*Dirty*Rich
immature.
Under My Skin ^^
SunFlower_
8 posters
AuthorMessage
SunFlower_

SunFlower_

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Fri Oct 03, 2008 7:52 pm

Ако имате забележки не се и съмнявайте да си кажете. Ще променим всичко, което не ви допада. Тук всеки трябва де се чувства супер! Е...

Last edited by SunFlower_ on Wed Apr 15, 2009 5:36 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Sat Oct 11, 2008 9:11 pm

Ами,не искам да прозвучи налудничево и нахално,ама тоя скин нещо не ми допада.Някакси ми изглежда много празен!Съжалявам,че звучи налудничево и нахално,ама просто аз така мисля! Smile
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Sun Oct 12, 2008 7:06 pm

Знам, знам, по него ще работим още доста, не се тревожи за това Very Happy
Back to top Go down
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Sun Oct 26, 2008 1:51 pm

Това вече е друго!Скинчето е адски сладурско!Много ми допада!Продължавайте същия дух!Браво на админите! lol! lol!
Back to top Go down
SunFlower_

SunFlower_

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Sat Nov 15, 2008 1:58 pm

Ох, честно, много се затруднявам да намеря подходящ скин, ако някой има картинка, подходяща за лого или фон или каквото и да е, само да е сладурско - нямам нищо против малко помощ... Скина (Коментари) 344617

Last edited by Deya on Mon Jan 26, 2009 9:47 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Under My Skin ^^

Under My Skin ^^

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Sun Nov 16, 2008 12:58 pm

Тази картинка за логото адски много ме кефи и новия скин е страхотен!Най добрия досега! Wink
Back to top Go down
immature.

immature.

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Sun Mar 08, 2009 1:23 pm

Някак ... прекалено светъл е. Обаче се преживява, по-скоро дразнят мАлКиТе И гОлЕмИ бУкВи. Wink
Back to top Go down
http://immature.the-talk.net/forum.htm
SunFlower_

SunFlower_

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Mon Mar 16, 2009 8:15 am

Благодаря за мнеинето! Smile Както казах ще се постарая на всеки да му харесва тук - буквите ще си станат нормални при първия удобен момент. Wink
Но смятам скина да поседи поне докато завършим и отворим официално форума. Скина (Коментари) 49280
Back to top Go down
Beautiful*Dirty*Rich

Beautiful*Dirty*Rich

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Wed Apr 08, 2009 10:04 pm

Не мислите ли, че повечко блъскане с фотошоп и не толкова задръстеност по банера, както и малко по-модерни цветове в скина ще са по-добри?!
Защото аз мисля така. Не съжалявам за това че съм супер директна, напротив, най-нахално заявявам, че скина съква отвсякъде. Няма проблем, на линия съм с предложенията още утре. Дори ще едитвам.
---------------
Така. Мисля, че ще е супер, ако скина е лилаво с черно. Шрифта е бял. Нямате проблем, всичко се чете. За лятото може да е в лилаво и жълто (а жълтото - малко по-светло, нали трябва да не ни хваща мигрената докато четем), защото е сезон на светлото, свежото. Тряба да си направите мини банер (освен ако вече имате), който да е в тон с основния. Ще е супер яко, ако основния банер съдържа накаво послание, или направо директна покана за членство във форума. Също така да има съвсем малки (но така че да може да се четат) фен сигнатурки - twilight, Naruto, Rihana, Lady Gaga, S41 или каквото там ви харесва, да личи, че всички тук са ФЕНОВЕ, че са модерни и стилни. Съгласни? Всеки тук е луд по нещо - било то книга, група, филм, аниме, марка. И да има някакъв код на плъзгача бе, да му се невиди!

По това какъв да е основния цвят, може да пуснете анкета. Предлагам като възможности за такъв светло сиво, черно, светло жълто, бледо лилаво, а другите цветове (шрифтове, линии, бутони) да са или съответващи, или в някаква яка комбинация, но да са ярките варианти.
Back to top Go down
http://www.vbox7.com/play:8a435047
immature.

immature.

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Tue Apr 14, 2009 4:58 pm

Ох, пак аз. Наистина, ако има възможност да се смени, защото тези разширени сраници ми бъркат в здравето. Скина (Коментари) 977616
Back to top Go down
http://immature.the-talk.net/forum.htm
Smile

Smile

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Tue Apr 14, 2009 7:20 pm

На мен този много си ми харесва, ама би било по - яко, ако се сменя по - често ( е не непрекъснато, защото ще започне да дразни, ама примерно на 2 седмици мисля, че е добре ) Този си ми е готин, но наистина ще се изкефя на нов Smile
Back to top Go down
Edward[love]Bella
Admin
Edward[love]Bella

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Tue Apr 14, 2009 7:23 pm

Значии.. Да, съгласна съм, след вашите мнения, ще променим скина.. Само, че не мога да обещая, че ще е в близките дни.. Просто уикенда няма да съм тук, а през седмицата не съм особено свободна.. Когато намеря малко време ще го посветя на скина.. I PROMISE !!! tongue
Back to top Go down
Beautiful*Dirty*Rich

Beautiful*Dirty*Rich

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Thu Apr 16, 2009 2:11 pm

immature. wrote:
Ох, пак аз. Наистина, ако има възможност да се смени, защото тези разширени сраници ми бъркат в здравето. Скина (Коментари) 977616

Даа, вярно. Дори и на Мозила положението е ужасно. Така че, това също е проблем... Скина (Коментари) 352645
Back to top Go down
http://www.vbox7.com/play:8a435047
KINGSIZE

KINGSIZE

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Sat Apr 18, 2009 12:09 am

Скина е екстра.Семпъл и светъл. Скина (Коментари) 796624
Back to top Go down
AnimeManiak

AnimeManiak

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1Sat Apr 18, 2009 12:38 pm

ем... много забавен скин Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content

Скина (Коментари) Empty
PostSubject: Re: Скина (Коментари)   Скина (Коментари) Icon_minitime1

Back to top Go down

Скина (Коментари)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Скина (Предложения)