| Първата целувка... | |
|
+5Darkness4Ever aidi Smile MSI[rock] SunFlower_ 9 posters |
Author | Message |
---|
SunFlower_
| |
| |
MSI[rock]
Posts : 300 Join date : 2009-03-22 Age : 28 Location : Бургас , България, Европа, ЗЕМЯ?!
| Subject: Re: Първата целувка... Sat Apr 04, 2009 8:04 pm | |
| Амии...първата целувка , която имах я нямам...Но си я представям така. Седим аз и тя , някъде , и аз виждам , че тя ме гледа и аз я гледам също.....Тогава действам...ест трябва да съм сиг , че ме харесва... Ии..тогава , леко докосвам косата й , и я погалвам , след това се приближавам , а останалото може да се сетите сами *особено тези , които са се целували* П.П: Надявам се да не съм бил твърде перверзен ! | |
|
| |
Smile
Posts : 83 Join date : 2009-04-01 Age : 29 Location : Somewhere over the rainbow...
| Subject: Re: Първата целувка... Sat Apr 04, 2009 9:29 pm | |
| Ами и аз не съм се целувала, но си го представям супер романтично. Смисъл аз съм си романтичка попринцип. Стоим някъде навън седнали или пък може и в училище, примерно вдигнал ме и ме притиснал леко в стената, гледа ме ... Бавно се приближаваме и накрая просто ме целува... И всичко е супер романтично и не спираме да си шепнем " Обичам те! " и разни такива...
П.П Малеее ти ако си перверзен ... то аз съм .... | |
|
| |
aidi
| Subject: Re: Първата целувка... Sat Apr 11, 2009 10:06 pm | |
| | |
|
| |
Darkness4Ever
Posts : 199 Join date : 2009-04-06 Age : 28 Location : СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА
| Subject: Re: Първата целувка... Sat Apr 11, 2009 10:10 pm | |
| офф аз неа да коментирам макар че съм го праил 2 пати | |
|
| |
KINGSIZE
| Subject: Re: Първата целувка... Sun Apr 12, 2009 12:24 am | |
| В детската градина беше. | |
|
| |
Btv Admin
| |
| |
MSI[rock]
Posts : 300 Join date : 2009-03-22 Age : 28 Location : Бургас , България, Европа, ЗЕМЯ?!
| Subject: Re: Първата целувка... Sun Apr 12, 2009 10:51 am | |
| Аз не съм имал . А ти Манчо имал ли си ? | |
|
| |
Little J
Posts : 26 Join date : 2009-04-07 Age : 29 Location : Somewhere in your dreams...
| Subject: Re: Първата целувка... Sun Apr 12, 2009 4:47 pm | |
| Мисля, че Kingsize ще ме разбере... Не е баш такава работа... и не е толкова романтично колкото си го представяте... е, зависи, но не това имам предвит. Първата ИСТИНСКА целувка с език, която аз съм признала за хубава, беше на 1 април. xD Бях се запознала с момчето същия ден и вечерта стана тази работа с целувката.[Въх, смятай, бахти курвата дет съм..]; таа... не беше кой знае какво.. бах се гушнала в него и бяхме на тъмно, понеже идиотите от ансамбъла излязоха от стаята и загасиха лампата под предлог да сме останели сами. И се разговорихме за различни неща и по едно време нещо го закачих за английския и му викам " Е, кажи нещо де! Каквото ти е на душата..." и той ми каза " I want to kiss you." И се сещате какво стана по-нататък... Така че да ви кажа... зависи вие как ще го приемете.. не е тооооолкова вълнуващо колкото всички го описват...
P.S. Говоря глупости, много добре знаете, че ще се пръснете от вълнение, когато дойде момента... | |
|
| |
MSI[rock]
| Subject: Re: Първата целувка... Sun Apr 12, 2009 5:33 pm | |
| Дам..ясно...А какво стана с момчето?! | |
|
| |
Little J
Posts : 26 Join date : 2009-04-07 Age : 29 Location : Somewhere in your dreams...
| Subject: Re: Първата целувка... Sun Apr 12, 2009 7:43 pm | |
| Ами нищо. Оказа се пълен смотаняк... дори като се видехме из хотела ме игнорираше... пък сега отрича, дори казва, че не ме познава... нищо, че ни завариха един върху друг... заради него се скарах с приятелката си... ноо... да ви кажа не ми пука, защото не беше кой знае какво... | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
Little J
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Първата целувка... | |
| |
|
| |
| Първата целувка... | |
|