Най-добрия форум, създаван някога
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Най-добрия форум, създаван някога

Този форум ще преобърне живота ви! Тук ще намерите много нови приятели и ще се забавлявате.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Последното, което гледах...

Go down 
+3
Smile
MSI[rock]
immature.
7 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Teen Spirit

Teen Spirit

Последното, което гледах... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Последното, което гледах...   Последното, което гледах... - Page 2 Icon_minitime1Fri Jul 03, 2009 10:46 am

immature. wrote:
И аз не виждам нищо лошо в това "The L World" да ти е любим сериал. Дори си мисля, че и на мен би могъл да ми бъде любим, стига да отделя време да го гледам... (:

По темата: "Weeds" S01E01-S01E04.
Не знам дали е достатъчно, за да кажа, че е новият ми любим сериал (след Хаус, разбира се, него никой не го минава). Ако не е - то това е потенциалният ми любим сериал. Взаимоотношенията, случките... Въобще, много ми харесва. Ще видим нататък как е...

В списъка ми е да го тегля. Имаше още един Pushing Daisies, или нещо такова, на който се бях заканила, но сега съм започнала Supernatural, на 13ти епизод от първия сезон съм. Искам и Хаус да глоедам... мн работа имам това лято. Very Happy:D
Започнах да гледам Отново на седемнадесет... ами, не ми хареса, спрях го на половината. Аз си знаех, че не мога да понасям Зак Ефрън, ама пък чак толкова... Изобщо не ми хареса, не разбирам защо всички са се прехласнали по въпросния филм. Както и да е, лично мнение.
А това за Ел Връзки, Манчо, предубеден си, гледай и ще видиш.
immature, искрено препоръчвам Very Happy
Back to top Go down
immature.

immature.

Последното, което гледах... - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Последното, което гледах...   Последното, което гледах... - Page 2 Icon_minitime1Fri Jul 03, 2009 11:00 am

"Pushing Daisies" е страхотен! Малко тимбъртънски...а цветовете!!1

Значи "The L Word" и "Samantha Who?" са ми следващите в списъка за сериали.
Back to top Go down
http://immature.the-talk.net/forum.htm

Последното, което гледах...
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Кое е последното нещо...
» Кое е това, с което...
» Единственото, което остана след мен...
» Нямаш опит с форумите? Тук ще намериш всичко, което ти трябва!