| .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. | |
|
+6SunFlower_ aidi Dark AngeL Smile immature. Edward[love]Bella 10 posters |
|
Author | Message |
---|
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
immature.
| |
| |
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
Smile
Posts : 83 Join date : 2009-04-01 Age : 29 Location : Somewhere over the rainbow...
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Sat Apr 04, 2009 9:33 pm | |
| Какво е слънцето за теб ?! | |
|
| |
Dark AngeL
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Sat Apr 04, 2009 10:46 pm | |
| Абе мила, сега се сетих - Каква искаш да станеш като порастнеш? (като бате Енчо) | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
aidi
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Sun Apr 05, 2009 7:56 pm | |
| Начи йони:колко момчета си харесвала досега | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
aidi
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Sun Apr 05, 2009 8:43 pm | |
| Защо да ти се смеем.Тя и Дея е харесвала толкова.И честно казано за сега мисля че това е нормалната бройка.На мен трябва да се смеета.В клас ме попитаха колко момчетса съм харесвала и започнах да ги броя на пръсти. Споко, моите са 9! by nIghT_pRinCesS | |
|
| |
immature.
| |
| |
Edward[love]Bella Admin
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Mon Apr 06, 2009 8:32 pm | |
| Хм.. Първо подертавам думата КАТО!!!.. А.. после - нали съм наивно - ДА, наистина искам такава любов, такъв Едуард, но кой не иска? .. Просто като знам колко безрезервно той обича Бела, как животът и е по - ценен от неговия собствен, как въобще целият му свят е Белла.. Да, искам човек, който ме обича толкова много и по-важното - любовта ни да е взаимна. Въпреки всички простотии до тук знам че това не съществува. Просто колкото и да ми се иска, ама толкова много, знам че Любовта не е вечна. Да сигурно това е смисъла да живееш, да няма по хубаво нещо от това да обичаш, да бъдеш обичан, но просто .. Колкото и да не искам да е така, нищо не е вечно, в един момент .. Как да кажа, няма да я има първоначалната "искра". Може би и затова предпочитам да съм в света на "Туайлайт".. Май много се впуснах в темата "Любов", съжалявам, но се надявам да си получила отговора си. | |
|
| |
SunFlower_
| |
| |
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
immature.
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Wed Apr 08, 2009 10:53 pm | |
| Може да си казала,ама... коя зодия си? | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
Under My Skin ^^
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Fri Apr 10, 2009 10:32 am | |
| Кой ти е любимия цвят? Има ли цвят(цветова гама),който описва характера ти? | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Fri Apr 10, 2009 10:42 am | |
| -Да ме описва.. Предполагам не.. А дори и да има не бих могла да го определя сама.. Колкото до любимият ми цвят, нямам точно определен, харесва ми както бчло, черно, розово, червено, лилаво, така и зелено, жълто, оранжево. В зависимост от комбинацията или нюанса всичко ми харесва ( е може би почти всичко) | |
|
| |
KINGSIZE
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Fri Apr 10, 2009 1:04 pm | |
| Защо Twillight,който видимо не струва,всички го харесвате? | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Fri Apr 10, 2009 5:48 pm | |
| Не знам дали ще ме разбереш, но: .. Просто като знам колко безрезервно той обича Бела, как животът и е по - ценен от неговия собствен, как въобще целият му свят е Белла.. И как тя го обича също толкова силно.. Въпреки всички простотии до тук знам че това не съществува в реалният живот. Просто колкото и да ми се иска, ама толкова много, знам че Любовта не е вечна. Да сигурно това е смисъла да живееш, да няма по хубаво нещо от това да обичаш, да бъдеш обичан, но просто .. Колкото и да не искам да е така, нищо не е вечно, в един момент .. Как да кажа, няма да я има първоначалната "искра". Може би и затова предпочитам да съм в света на "Туайлайт".. Да виждам осещам как нещо толкова силно наистина продължава да съществува.. ЗАВИНАГИ.. Виж.. Хората са различни, съответно и книгите са различни.. Ако нещо не ти харесва, аз не мога да променя възгледите ти.. Само мога да ти кажа, че тази книжка наистина преобърна живота ми.. П.п: Сигурно съм като луд пубер.. Сори ако ме приемаш така.. | |
|
| |
Beautiful*Dirty*Rich
Posts : 112 Join date : 2009-04-08 Age : 28 Location : Konoha
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Fri Apr 10, 2009 7:44 pm | |
| Ако ти си пубер, то някой на 16 какво е?! (това си е редовен въпрос) | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Fri Apr 10, 2009 7:45 pm | |
| Голямм пуберр.. | |
|
| |
Beautiful*Dirty*Rich
Posts : 112 Join date : 2009-04-08 Age : 28 Location : Konoha
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Fri Apr 10, 2009 7:48 pm | |
| KINGSIZEчо, чу ли? Бтв, чувстваш ли танците като своята стихия? | |
|
| |
Edward[love]Bella Admin
| |
| |
SunFlower_
| |
| |
KINGSIZE
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. Sat Apr 11, 2009 9:04 pm | |
| - Edward[love]Bella wrote:
- Не знам дали ще ме разбереш, но:
.. Просто като знам колко безрезервно той обича Бела, как животът и е по - ценен от неговия собствен, как въобще целият му свят е Белла.. И как тя го обича също толкова силно.. Въпреки всички простотии до тук знам че това не съществува в реалният живот. Просто колкото и да ми се иска, ама толкова много, знам че Любовта не е вечна. Да сигурно това е смисъла да живееш, да няма по хубаво нещо от това да обичаш, да бъдеш обичан, но просто .. Колкото и да не искам да е така, нищо не е вечно, в един момент .. Как да кажа, няма да я има първоначалната "искра". Може би и затова предпочитам да съм в света на "Туайлайт".. Да виждам осещам как нещо толкова силно наистина продължава да съществува.. ЗАВИНАГИ.. Виж.. Хората са различни, съответно и книгите са различни.. Ако нещо не ти харесва, аз не мога да променя възгледите ти.. Само мога да ти кажа, че тази книжка наистина преобърна живота ми.. П.п: Сигурно съм като луд пубер.. Сори ако ме приемаш така.. Разбирам.Всеки си има мнение .Уважавам твоето. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. | |
| |
|
| |
| .. Ето я и моята темичка - JoNiTy.. | |
|